Nier Replicant

Akció, Kaland
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Devil May Cry-hoz hasonló akciójáték a Square Enix gárdájától - az anyag az 1930-as években játszódik majd.
Értékelés: Nincs még értékelve

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

TGA 2020: A felújított Nier Replicant is jelen lesz

A 2010-es Nier Replicant felújított és kibővített változatának mozgóképes premierje az idei The Game Awardson esedékes. A Square Enix szerint a felújítás révén a játék jobban meg fogja idézni a Nier Automata stílusát.

Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Felújított változatot kap a NieR Replicant

Tíz év után hozzánk is eltalál a NieR Replicant, amely eredetileg csak PlayStation 3-ra, és csak Japánban jelent meg. A felújított változatot hivatalosan nem remasterként kezelik, de számos javított funkcióval érkezik meg.

Megjött a Nier: World of Recycled Vessel DLC

World of Recycled Vessel néven már be is futott az első Nier DLC, mely 15 új pályával, új ellenfelekkel, ruhákkal és fegyverekkel bővíti az alapjátékot.

Látványos Nier kedvcsináló érkezett

Egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videó keretén belül ismerhetjük meg Niert, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse egyetlen lánya életét.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: Bemutatkozik a Nier Gestalt is

A Square Enix új játékának Playstation 3-ra szánt változata nem is oly rég bemutatkozott, most pedig a Gestalt alcímet viselő, Xbox 360 szánt verziót láthatjuk.

Nier - A Square Enix új játékának debütáló trailere

A Square Enix felfedte egyik készülő játékát, amely a Nier nevet viseli, és leginkább a nagysikerű Devil May Cry és God of War sorozatokhoz lesz hasonló.

E3 2009: Három bejelentéssel készül a Square Enix

Nem kevesebb, mint három nagy bejelentéssel készül az idei, hamvaiból feltámadó E3-ra a Final Fantasy sorozat fejlesztőcsapata, a méltán híres Square Enix.