Halo: Reach Xbox

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.
1292252400

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Lecsengett egy kissé a Gran Turismo 5 utáni őrület, a szokásos slágercímek visszahúztak a legjobbak élére - ez bizony a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtti csend, hiszen itt még nem számolták el az MMORPG harmadik kiegészítőjének hazai eladásait. Majd a jövő héten.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1292076949

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1291133367

Remake-et kaphat a Halo: Combat Evolved

A pletykák szerint felújítja a Microsoft a Halo első részét, méghozzá a Halo: Reach motorjával. A játék amolyan bemelegítésként szolgálna a 343 Industries számára, mielőtt azok belevágnának a Halo 4 fejlesztésébe. A hírt ne vegyük készpénznek, de azért nem hangzik rosszul már maga a felvetés sem!
1291114844

Xbox Live - összecsap Buda és Pest

A Microsoft versenyre invitálja a budapesti játékosokat, az Xbox Live hazai bevezetésének apropójából arra keresik a kérdést a szervezők, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik több Xbox 360 játékos? A budaiak az Allee-be, a pestiek pedig a Westendbe menjenek, és indulhat a harc!
1290421384

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.