Halo: Reach Xbox

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.
1283973600

Halo: Reach - Atyaúristen-szintű előzetes

A Microsoft tényleg komolyan gondolta az Halo: Reach felvezető marketingkampányát: folytatódnak az élőszereplős videók, a legújabb pedig valószínűleg bátran nevezhet a világ legjobb játékelőzetese címre. Mióta kijött körülbelül négyezerszer néztem meg.
1283929648

Kommentár a Halo: Reach Legendary kiadásban

Ha 150 dollárt tervezel kicsengetni a Halo Reach minden extrával megpakolt kiadásáért, akkor a készítők tolmácsolásában előadott kommentárt hallgathatsz majd játék közben. A játék megszületéséért felelős kulcsemberek két órán keresztül, temérdek háttérinfóval fognak majd szolgálni.
1283808684

Halo: Reach nyitóbuli lesz szeptember 13-án

Az év egyik legjobban várt játékának megjelenése alkalmából a Microsoft nyitóbulit tart a budapesti Allee bevásárlóközpontban. Ha szereted a Halo világát, és tűkön ülve várod a Reach premierjét, akkor szeptember 13-án este köztünk a helyed!
1282717373

Halo Reach: Remember Reach élőszereplős trailer

Számos magyar vonatkozású helységnévvel megspékelt Halo: Reachhez kijött a legfrissebb élőszereplős előzetes. Visegrád planétáján például morális kérdésekbe megyünk bele egy fiatal pár hétköznapjaiba betekintve, a háború nagyon közel van, az elhivatottak családtagjaik között bizony ellentétek feszülnek.
1282652420

Halo: Reach - a legnagyobb marketingkampánnyal

A Microsoft minden korábbi játék marketingjénél több pénzt fog költeni a Halo: Reach indulása környékén az anyag népszerűsítésére. Ami eléggé félelmetesen hangzik, mert már a Halo 3 reklámhadjárata is annyira brutális volt, hogy annak idején nem hittük el.
1282046739

GC 2010: Halo Reach - új ViDoc és járőrös trailer

A Bungie teljes erővel tolja a Microsoft bemutatóján a legújabb Halo epizódot, aminek eredménye egy újabb élőszereplős előzetes, ám érdekes módon mindenféle akció, spartanok, vagy más egyéb durvulás nélkül. Ezen kívül jött egy in-game videó is, ezúttal már a Noble csapattal a középpontban!
1281945530

Halo Reach - multiplayer örömök ismerős terepen

Egy egész deathmatch mérkőzés közben rághatjuk le körmeinket, méghozzá a Halo 2 egyik nevezetes multis térképének modern újragondolásában. Talán spórolásból, talán a pár hónapja bezárt Halo 2-es szervereknek köszönhetően a Bungie a klasszikus mapok vissza-hozatalán ügyeskedett.
1281263520

Már az új játékra koncentrál a Bungie

Még hetek vannak hátra a Halo: Reach megjelenéséig, a Bungie azonban nem pihen: máris az új projecten dolgoznak, immár az Activision számára.
1280732940

Új eszközökkel büntetnek a Halo: Reachben

Retteghetnek azok a multis játékosok, akik a vesztes meccs vége előtt kilépkednek a játékból, a Bungie tervei szerint végleg megszűnik ez a negatív élmény.
1280415480

Halo: Reach - a csata elkezdődött

Egy elképesztő CG trailer landolt nálunk a Halo: Reachből, a férfikórus mágikus hangon csendül fel, a kampánymód pillanataiba nyerhetünk némi betekintést.