The Sims 3: A világ körül

A nagysikerű The Sims harmadik részének első kiegészítése, melyet Magyarországon "A világ körül" alcímmel kell a boltok polcain keresni.
1312479025

Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1285932894

Múzeumba kerülnek Will Wright jegyzetei

Egy videojátékokra szakosodott múzeumban fogják kiállítani Will Wright kilenc jegyzettömbjét. A füzetek játékos szemmel felbecsülhetetlen értékűek, olyan játékok vázlatai és tervei találhatók meg benne, mint a The Sims, a SimCity 2000 vagy a Spore. Hiába, még a legnagyobbak sem tudnak mindent fejben tartani.
1268667780

Hazai eladási toplista - élen a Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company folytatása itthon is óriási siker lett, az összesített toplistán és platformonként is bezsebelte az első helyet és a vele járó aranyérmet.
1266093840

Még mindig a Mass Effect 2 vezeti a toplistákat

A nyugati országokhoz hasonlóan hazánkban is töretlen a népszerűsége a Mass Effect folytatásának: a Bioware új játéka mindkét célplatformon és így összesítésben is az első.
1265100180

Tízéves a The Sims-sorozat

Tíz éve annak, hogy boltokba került a The Sims, s bár a játék jól sikerült, akkoriban talán az EA sem számított rá, hogy az egyik legnépszerűbb sorozatot indította útjára.
1264847700

Hazai eladási toplista - már második az Avatar

Úgy tűnik nem csak a mozikban, hanem a játékboltokban sem hagyott alább az Avatar-mánia: James Cameron filmjének játékváltozata már a második az összesített toplistán.
1264530360

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.
1263809100

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.
1263544320

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.