Super Street Fighter IV

A Street Fighter legújabb darabjának bővített változata, amely a tervekkel ellentétben dobozos formában jelent meg.
1289320831

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1288175759

Move-os játékon dolgozik a Street Fighter atyja

A Street Fighter-sorozat egykori producere, Noritaka Funamizu bejelentette, hogy egy teljesen új projekten dolgozik, kifejezetten a Playstation Move-ra. Vajon mi történik, ha a verekedős játékok egyik nagy alakja ráteszi a kezét napjaink legjobb mozgásérzékelős technikájára?
1286259618

SSFIV - DLC-t kapnak a konzolos változatok

A Super Street Fighter IV soron következő letölthető tartalmában új karaktereket, finomhangolt játékmenetet és a játék arcade változatát vehetjük kezeink közé. A PC-s verzió megjelenése továbbra is bizonytalan ideig várat magára, virtuális érmét viszont már "dobhatunk" a játékba.
1285762135

Márciusban érkezik a Nintendo 3DS

Ahogy azt a Nintendo megígérte, a minap külön sajtórendezvényen jelentette be a 3DS érkezésének napját és a gép árát. A konferencián egy sor új fícsörre is fény derült, emellett a játékok listája is bővült, köztük egy új Resident Evil és Mega Man játékkal. Egyetlen cikkben foglaltunk össze mindent.
1285225200

Kihagyhatja végül a PC-t a Super Street Fighter IV

A Capcom jelenlegi álláspontja szerint nem jelenik meg PC-re a Super Street Fighter IV, noha az előző játék szépen szerepelt ezen a platformon is. A készítők nem zárják ki, hogy egyszer majd boltokba kerülhet az anyag, addig viszont muszáj lesz valami hatékony védelmet találniuk a kalózok ellen.
1280742120

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.
1280574720

Jövő március után érkezhetnek a 3DS húzócímei

A Capcom csak a következő pénzügyi évben tervezi kiadni a Nintendo 3DS húzócímeinek mondott Resident Evil és Street Fighter játékokat. A konzol korábban érkezik.
1280480520

Negatív rekordokat döntöget a Capcom

Nem véletlen, hogy a Capcom a jövőben még inkább szeretne építeni a már bevált sorozataira: a jelenlegi pénzügyi év első negyedében nagyot estek a bevételeik.
1276676820

E3 2010: Az első Nintedo 3DS-játékok listája

A Nintendo közzétette az első 3DS-játékok listáját: a szokásos Nintendo-játékok mellett számos külsős fejlesztésű cím is érkezni fog az új kézikonzolra.