Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

AOC Q27G4X monitor teszt

Igazi népmonitornak szánja az AOC a hangzatos Q27G4X készülékét, aminek egyik aspektusa sem igazán kiemelkedő, de hát régóta tudjuk ügyebár, hogy az egyszerűség gyönyörködtet.

Philips Evnia 34M2C8600 teszt

Nagyon széles, nagyon OLED és természetesen nagyon nem olcsó mulatság. Napokig nyúztuk a Philips egyik csúcs monitorját, ami - ha bírja a pénztárcánk - egy új szintre emeli kedvenc hobbink obszerválását.

AOC Agon Pro AG276QZD teszt

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődés és kereslet mutatkozik az OLED-panelekre a videojáték-iparban, amit most az AOC egy pénztárcabarát(abb) opcióval kíván kiszolgálni.

AGON AG275QZ monitor teszt

Egy klasszikust idézve az AOC az AGON AG275QZ képében egy olyan ajánlatot tett a játékosoknak, amit nehéz lesz visszautasítaniuk - már amennyiben persze elég vastag pénztárcával rendelkeznek.

LG 32EP950 OLED monitor teszt

A monitoros technológiák Szent Gráljaként kezelt OLED végre megérkezett a PC-s szegmensbe is, melynek egyik első képviselőjét az LG jóvoltából mi is kipróbáltuk. Játékosként az állunk egyelőre nem esett le.

ASUS ROG Zephyrus S GX701 teszt

Nálunk járt az ASUS csúcskategóriás gamer laptopja, a Zephyrus S GX701. Az elegáns, karcsú külső ne tévesszen meg senkit; belül a jelenleg kapható egyik legizmosabb konfiguráció rejtőzik.

HipShotDot: lézeres irányzék FPS-ekhez

Érdekes gaming kiegészítő landolt a kezünkben. Az AirDrop Gaming egy tévére erősíthető lézeres irányzékot küldött nekünk kipróbálásra - a piros pötty a könnyű és gyors célzást segíti, növelve a játékélményt és a teljesítményünket.

Samsung Gear VR a Google Cardboard ellen

Március 28-án kezdik leszállítani az Oculus Rift első, előrendelt példányait. A kiegészítő brutális 700 eurós áron kerül a boltokba, a VR azonban nem csak a gazdagok kiváltsága. Gondoltad volna, hogy létezik 2 eurós szemüveg is?

Google Glass teszt

Okosszemüveget viselni valószínűleg a legweirdebb dolog a világon. Képzeld el, hogy lány vagy. Fiatal és csinos. Utazol a metrón. Valaki rád kacsint egy ilyenben, nem köszönni akar, titokban fotózott. Mit tennél?

Logitech G19s billentyűzet- és G502 egérteszt

A szép hegyek és a legfinomabb csokik otthona. De Svájc nem csak erről híres, hanem legendásan jó számítógépes kiegészítőiről is. A kérdés csupán az, megér-e egy billentyűzet 63 ezer forintot, egy egér meg 25-öt? Most kiderül.