Sleeping Dogs PC, PS3, X360

A True Crime-sorozat szellemi folytatása Hongkongban játszódik. A játékhoz DLC is elérhető.
1343210457

Sleeping Dogs - játékmenet nagykanállal

Van egy üres órád? Remegve várod már a United Front Games játékát? Akkor a következő játékmeneti pillanatok bizonyára mosolyt csalnak az arcodra. Masszív anyag egyik felét lengyel kollégáinknak köszönhetjük, a másikat pedig a Sleeping Dogs producerének. Öveket becsatolni!
1342632617

Sleeping Dogs - a hollywoodi szinkronstábról

A Square Enix nem kertelt sokat és napjaink legfelkapottabb színészeti szerződtette le a Sleeping Dogs szinkronjához. Kérdés, hogy a hongkongi filmek hangulata átjön-e, miközben a csini Emma Stone búg negédesen a mikrofonba. Bővebben is betekinthetünk a munkálatokba.
1342359000

40 percnyi Sleeping Dogs

A Sleeping Dogs számunkra egyelőre egy kicsit bizonytalannak tűnik. Ez lehet az a játék, ami hatalmasat robbanthat a nyári uborkaszezonban, vagy akár bele is süllyedhet a teljes sikertelenségbe. Mindenesetre azok számára, akik hozzánk hasonlóan kétségek között őrlődnek, itt lehet a megoldás.
1341509422

Sleeping Dogs - így legyél a harcok mestere

A United Front Games nem saját fantáziájára bízza a Sleeping Dogsban szereplő közelharci ütésvágások kidolgozását, hanem a francia-kanadai UFC-bajnok, Georges St. Pierre segítségére támaszkodik ebben a kényes kérdésben. Csontrepesztő mozdulatsorokról tanúskodik a következő videó.
1339055807

E3 2012: Sleeping Dogs - hentelés Hong Kongban

A egykori True Crime: Hong Kong is képviselteti magát a kiállításon, a tegnapi trailer után már a játszható demóba nézhetünk bele. Habár az utcák szűkösek, a hangulat tényleg egyedülálló - nem szívesen néznek farkasszemet a triádok katonáival. Még szerencse, hogy hősünk ezt megteszi helyettünk.
1338963670

E3 2012: Sleeping Dogs - trailer és screenshotok

A kínaiak már a spájzban vannak. A Sleeping Dogs trailer bővelkedik erőszakban, a triádok sokszor a dolgok könnyebbik oldalát fogják meg, akaratuknak vérrel adnak nyomatékot. A játékban viszont számos tennivaló vár ránk: az akciótól kezdve az utcai versenyzésen át bármi.
1337958009

Sleeping Dogs - 101 kiskutya

A fejlesztők ígérete szerint, nem kevesebb, mint 101 különleges funkció kerül a Sleeping Dogs-ba, lehetőségeink bőven túlmutatnak az elvárásainkon, reméljük a minőséggel sem lesz gond. Ebbe a kínálatba tekinthetünk bele a friss videóban, mely mellé egy csokornyi kép is dukál.
1336730417

Csihi-puhi az új Sleeping Dogs trailerben

Akció-orientált előzetest kapott a Sleeping Dogs, melyben a látványos ütésvágások kapják a főszerepet. Az biztos, hogy nyitott világú cím ellenére volt idő egy igen durva közelharci rendszer kidolgozására is. E tekintetben mindenképp az ászok felett áll. Várjuk már.
1336399225

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.
1334394049

Megvan a Sleeping Dogs megjelenési dátuma

A Square Enix bejelentette az egykoron True Crime: Hong Kong címen futó Sleeping Dogs megjelenési dátumát. Napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikor indulhat a triádgyilkolás, emellett néhány előrendelői extráról is lehull a lepel. Augusztusig gyűjthetitek a zsebpénzeteket!