Sleeping Dogs PC, PS3, X360

A True Crime-sorozat szellemi folytatása Hongkongban játszódik. A játékhoz DLC is elérhető.
1350378000

Sleeping Dogs - zombikkal érkezik a sztori-DLC

A Square Enix bejelentette, hogy történet-vezérelt DLC-vel bővül a Sleeping Dogs. A Nightmare in North Point névre keresztelt csomagban elsősorban a horrorjegyek érvényesülnek, kapunk új helyszíneket, és zombik kopogtatnak majd az ajtónkon. A készítők szerint a keleti rémfilmek rajongói imádni fogják.
1348297258

Sleeping Dogs - jövő hónapban jönnek a DLC-k

Október folyamán folytatódik a Sleeping Dogs sztorija, emellett a karakterünket is tovább fejleszthetjük, és az utcai autóverseny és fegyverek szerelmesei is örülhetnek a letölthető tartalmaknak. A DLC-k némelyike ingyenes lesz - erősítette meg a Square Enix. A részletekért és a látnivalókért olvass tovább!
1347396773

Sleeping Dogs teszt

Kifejezetten szeretem a véletlenszerű meglepetéseket, mikor le kell tesztelnem valamit, amiről aztán kiderül mennyire jó. Főleg ebben a nyári (nyár utáni) pangásban, mikor a teszter sörbe öli bánatát, annyira nincsen semmi munka. Az örök klasszikus True Crime-sorozat folytatása azonban pont megfelelő pótlék.
1346680800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagyobb meglepetések nélkül állt össze a legutóbbi játékeladási toplista, a magyar játékosok még mindig nagyon szeretik a Battlefieldet, a Diablót és a FIFA-t is. A szokásos slágercímek képviseltetik magukat még mindig, újoncok nincsenek, helycserék történtek mindössze.
1346072400

Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
1344675654

Launch traileren a Sleeping Dogs

Szerencsés helyzetben van a United Front Games. Miután a True Crime: Hong Kong című játékát elkaszálta az Activision, a projektet felkarolta a Square Enix, és jelentősen átdolgozva végre megjelenhet Sleeping Dogs címen. Látványos bunyókkal, autókázással és lebilincselő történettel.
1344510034

Sleeping Dogs - gépigény, PC-s extrák

A United Front Games szerint a PC-s verzió magasan kiemelkedik a konzolos változatok mellett. A látványbeli különbségek jól észrevehetőek, a legfrissebb videóban megmutatják a PC-exkluzív különlegességeket. Pluszban a hivatalos rendszerkövetelményekről is lehullt a lepel.
1344420047

Élőszereplős Sleeping Dogs kisfilm érkezett

Az EMC Revolution csapata hangulatos élőszereplős kisfilmeket készít számos videojáték, anime, képregény és mozifilm alapján. Amatőrnek csak puszta rosszindulattal nevezhetjük őket. A Square Enix közbenjárásával most a Sleeping Dogs van terítéken. Kung Fu és vér mindenek felett!
1344016832

Sleeping Dogs - megmaradunk rendőrnek

Alacsonyan szállnak a Sleeping Dogs játékmeneti felvételei, köszönhetően a United Front Games-nek. Bármennyire is kellemes meló a hongkongi maffiába beépülni, a készítők emlékeztetnek rá, hogy voltaképpen egy beépített rendőrt alakítunk, aki soha nem tér el a szerepétől.
1343476851

Sleeping Dogs - golyózáporos előzetes

Azt már tudjuk, hogy a Sleeping Dogs nem aprózza el a közelharcot: még egy UFC-bajnokot is leszerződtettek, hogy adjon némi tanácsot. De mi a helyzet a lövöldözéssel? Nos, aki az ólom erejében hisz, megnyugodhat - igazán ádáz tűzharcok is lesznek az United Front Games játékában.