Kellemes ünnepeket kíván a Gamekapocs!

1326265200

A Gamekapocs legolvasottabb blogjai 2011-ben

Közkívánatra összeraktuk a Gamekapocs legolvasottabb blogbejegyzéseinek listáját, most kiderül, melyek voltak azok a posztok, amikre a legtöbbször kattintottatok, mert annyira érdekes volt, annyira jó beszélgetés alakult ki utána, vagy éppen annyi fontos infó volt benne.
1325581860

2011 legfontosabb játékipari történései

Ahogy ígértük, összeszedtük a tavalyi év azon történéseit, amik leginkább meghatározták az iparágat. Nem a játékbejelentésekre vagy a játékok megjelenéseire koncentráltunk, hanem az olyan alapvető érdekességekre mentünk rá, amiknek hosszabb távon is hatásuk lehet. Vágjunk bele!
1325437435

2011 legemlékezetesebb pillanatai

Az elmúlt év is tartogatott számunkra múlni nem akaró izgalmakat és igazán meghatározó élményeket. Sokszor nem is önként tálalták számunkra a fejlesztők, csupán a véletlennek köszönhetően ivódtak be emlékezetükbe. Lássuk az óév legdurvább okosságait a játékvilágból.
1324717200

Boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Reméljük, mindenkinél áll már a karácsonyfa, esetleg még most állítódik, kerülnek rá a díszek, s éppen lázas készülődés előzi meg az egész napos, durván túladagolt halászlé és bejgli inputot. Mert bizony újra 24-et ír a naptár, ami azt jelenti, hogy itt a karácsony.
1323411666

Ma lesz az év végi Gamekapocs tali

Ma lesz az év végi GK tali, remegő kezekkel írunk, mert mi is tűkön ülve várjuk a bulit: együtt koccintunk az év végére, megünnepeljük az idei játéktermést, sőt ha úgy adódik, játszhatunk is egymás ellen. Ma este a Club 4 Playersben gyűlnek össze a GK-olvasók.
1322506392

Év végi Gamekapocs találkozó decemberben!

Idén növeljük a tétet, a szokásos olvasói közreműködéssel szervezett nyári összejövetelünk mellett egy második bulit is csapunk, ezúttal Budapesten, egy hangulatos, konzolokkal teli kocsmában! Ha szeretnél találkozni a többi olvasóval vagy velünk, mindenképpen ott a helyed!
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1293900130

Boldog új évet kíván a Gamekapocs!

Mámoros tekintetek néznek kérdőn egymásra, íme barátaim új év virradt kis hazánkra. Tétován nézünk körbe a szilveszteri buli kínos maradékára, aztán meggyőződve konstatáljuk, hogy kedvenc konzolunkat vagy gépünket nem érte komolyabb támadás, eltekintve a billentyűzetbe csurgott pezsgőtől.
1293193859

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

A Gamekapocs Jézuska az Überkonzolban átadta az ajándékokat, forr a halászlé, közeleg a Szenteste! A mákos bejgli világnapján, az egészségtelen étkezés hosszú hétvégéjén, az emberiség legszebb, legboldogabb ünnepén kívánunk mindenkinek kellemes, boldog, áldott, játékokban gazdag karácsonyt.
1293030754

GK Rádió - Ma este! Frissítve!

Jó hosszú, nagyjában és egészében egy éves szünetet a tartott a GK Rádió. Viszont nem múlhat el esztendő anélkül, hogy legalább egyszer ne okoskodjunk a hangszóróitokból kifelé, úgyhogy hosszas gondolkodás és tervezés után csütörtök este visszatérünk egy ünnepi adás erejéig!