Facebook játékok

Farmville, Mafia Wars, Happy Aquarium és még vagy ezer slágerjáték a világ legnagyobb közösségi oldalán. Hogy milyen a Facebook egy gamer szemével? Most megtudod!
1340715620

Elindult a SimCity Social nyílt bétája

Az idei E3-on jelentették be a SimCity facebookos kivetülését, a Socialt, mely újabb mérföldkőhöz érkezett fejlesztés során. Elindult a nyílt bétateszt, melyhez mindenki csatlakozhat, aki elég késztetést érez arra, hogy a közösségi oldalon is városmenedzsmentbe kezdjen.
1339947527

SimCity Social - beszélnek a fejlesztők

Lehet, hogy nem tetszett a The Sims Social, a játék így is az egyik legnépszerűbb Facebook-játékká vált. A Maxis továbbmozdul ezen a vonalon, hamarosan játszhatóvá válik a SimCity Social, ami a városépítős stratégia közösségi oldalra ültetett változata lesz. Itt az első fejlesztői napló!
1338846840

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!
1337604859

Elrajtolt a Ghost Recon Commander

Már játszható a Ghost Recon facebookos kivetülése, ami a Ghost Recon Commander címet kapta. A játékon John Romero új cége dolgozott, a fejlesztők ígérete szerint végre kaptunk egy programot a közösségi hálózatra, amit hardcore gamerek is játszhatnak. Így legyen!
1332597600

HWSW: Rajzolós játékot vett a Zynga

A Zynga megvásárolja az OMGPOP nevű céget, amivel a Facebook játékairól híres fejlesztő portifoliójába bekerül a hatalmas sikerű Draw Something rajzolós játék. A Draw Something a Facebook mellett elérhető Androidon és iOS-en is - olvasható nagytestvérünk, a HWSW hasábjain.
1331028000

GDC 2012: 1,4 milliárd a facebookos fejlesztőknek

A Facebook minden eddiginél komolyabban veszi a játékosokat, a közösségi oldal üzemeltetői ma már külön csapatot tartanak fent a játékosrészlegnek, az alkalmazásfejlesztőknek pedig 1,4 milliárd dollárt fizettek ki tavaly. A játékkészítők könnyű hozzáférhetősége miatt választják a Facebookot.
1327658428

A Facebookra Valentin-napon jön az Angry Birds

A Rovio bejelentette, hogy sikerjátéka február 14-én landol a népszerű közösségi oldalon - ennek örömére a vállalat számos országban rendez launch partit. Az Angry Birds teljes képernyőn fut majd, jobb minőségű animációkkal és ranglistákkal. Már várjuk.
1326978000

Beköltözik a Facebookra a felhőalapú játék

A Gaikai nevű cloud gaming szolgáltatás atyaúristene bejelentette, hogy végső fázisukhoz értek a Facebook vezetésével folytatott tárgyalások, a felhőalapú játék hamarosan a közösségi oldalon is elérhetővé válik. Mindezt be is bizonyították, a World of Warcrafttal játszottak a rendszeren keresztül.
1324306800

Tőzsdére ment a Zynga, készülődik a Rovio is

Kissé szárazabb infó, de ettől függetlenül mindenképpen említésre méltó: a Facebook-játékairól ismert Zynga pénteken tőzsdére ment, a játékfejlesztőcég 100 millió részvényt bocsátott a befektetők kezére. A hírek szerint a Rovio is készülődik, a finnek 2013-ra tervezik ezt a lépést.
1323345616

Jön a Richard Garriott-féle Ultimate Collector

Bemutatkozott végre, hogy min munkálkodik jelenleg a világűrt is megjárt Richard Garriott. Az Ultimate Collector: Garage Sale egy Ultima-stílusú szociális játék lesz, naná, hogy a Facebook berkein belül. Oké, egy vadi új Ultimának jobban örültünk volna, de ez is valami.