Sid Meier's Civilization V MAC, PC

Sid Meier legendás sorozata ötödször folytatódik, kizárólag PC-n! Ezúttal nem csak a grafika, de a játékmenet is drasztikuson változásokon esett át. A játék Game of the Year kiadása is van már.
1368522000

Take-Two-jelentés: 3,7 millió BioShock Infinite

Szinte minden szempontból javított az eredményein a Take-Two, jóllehet a teljes pénzügyi évet még így is veszteséggel zárta. A BioShock Infinite és a Borderlands 2 is tarolt, utóbbi a cég legsikeresebb címe lehet.
1368255602

Civilization V: Brave New World - videón a turizmus

A Firaxis birodalomépítős stratégiájának új kiegészítőjében, a Civilization V: Brave New Worldben a turizmus is kiemelt szerepet kap. A friss rendszer működését egy előzetes formájában mutatják be a készítők.
1367078433

E3 2013: Nem lesz standja a 2K Gamesnek

A 2K Games egyetlen játékot sem állít ki az E3-on, így nem lesz standja sem. Ez nem jelenti azt, hogy látnivalók nélkül maradunk a Los Angeles-i expón: a Twitch és a YouTube-csatornáikon jönnek az infók.
1364144570

Így kerül az XCOM a Civilizationbe

A Firaxis PAX East-bejelentéseinek többsége az XCOM-ról szólt, de előkerült a Civilization V legújabb kiegészítője is - igaz, úgy tűnik, csak azért, hogy aztán ott megint az XCOM-ról beszélhessenek a srácok.
1363370448

Érkezik a Civilization V második kiegészítője

A Take-Two és a Firaxis Games bejelentette a Civilization V második expanzióját, a Brave New Worldöt. A nemzetközi kereskedelmet végre bevezetik, és nagyobb hangsúly lesz a kultúrán és a diplomácián.
1351771200

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.
1337781600

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.