Shank

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Lövöldözõs, 2D-s
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Klei
Nosztalgikus élmény a Shankkel játszani, az biztos, ráadásul nem is drága a játék!
Értékelés: Nincs még értékelve

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?

EA: A fejlesztési költségek "már tetőztek"

Az EA Partners vezére szerint a játékok költségvetése már fordított arányba indult, el, tehát nem lesz általános a 100 millió dollárt is meghaladó csúcsfejlesztések születése. Sőt, inkább az olcsóságot és a minőséget helyezik előtérbe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeleg az ősz: mindenki örül, mert kezdődik az iskola, s persze lassacskán boltokba kerülnek az év legjobbnak ígérkező címei. A sort a Mafia hosszú évek óta várt folytatása nyitja meg, holnaptól már Vito Scaletta bőrébe bújva járhatjuk végig a maffiózók szamárlétráját.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Augusztus végén jön a Shank

Megjelenési dátumot kapott a Shank, amely egy letölthető, oldalnézetes akciójáték lesz - az idei E3-on szinte mindent elvitt, amit ebben a kategóriában meg lehetett nyerni.
  • Írta: hakydakillah
  • 5 komment

GDC 10: Két percen át mozog a Shank

Az idei Independent Games Festival győztese a Shank lett: most egy közel kétperces, gameplay-jelenetekkel teli videót láthattok az oldalnézetes lövöldéről.