Kingdoms of Amalur: Reckoning PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Az Electronic Arts és a Curt Schilling vezette 38 Studios közös RPG-je, melyet fejlesztési nevén, Project Mercury címen is emlegetnek. A sztoriért R.A. Salvatore felel, a játékhoz DLC-k is elérhetők.
1337954436

Project Copernicus képek, bajban a fejlesztők

A Kingdoms of Amalur fejlesztője - nagy valószínűséggel - végleg lehúzza a rolót. Nem sikerült a pénzügyi nehézségeiket megoldani, így a készülő MMO-juk, a Project Copernicus sem láthatja meg a napvilágot. Pedig az első képek most futottak be a játékból. Nagy kár.
1337322600

Fizetésképtelen a Kingdoms of Amalur fejlesztője

Úgy tűnik, a pár nappal ezelőtti hírünknek, mely szerint a 38 Studios nem tudja visszafizetni az állami kölcsönt, már meg is jött a folytatása. Habár a legújabb információkat egyelőre nem erősítették meg, nagyon úgy néz ki, hogy komoly bajok vannak Curt Schilling cégénél.
1337160600

Pénzügyi nehézségek az Amalur fejlesztőinél?

Rhode Island képviselőtestülete szerint a 38 Studios nem fizette vissza időben az államtől kapott kölcsön első törlesztőrészletét. Az egymillió dollárt kitevő összeget május elsejéig kellett volna kicsengetnie Curt Schilling csapatának, most éppen nem tudni, mi a helyzet náluk.
1336996800

Kingdoms of Amalur miatt nincs Titan Quest II

A Kingdoms of Amalur teszünkben már alaposan kiveséztük, hogyan is állt össze ez a játék - hiszen a történet eléggé érdekes. Kiderült azonban, hogy már a játék megjelenése előtti időszakra is jutott dráma elég; például ezért nem készült el a Titan Quest II.
1334595600

Az Originen bannoltak single playerben játszhatnak

Az EA újfent módosította az Origin sokat bírált felhasználói szerződését, ezek szerint, akik valamilyen oknál fogva bannolásra kerültek a rendszerben, még mindig hozzáférhetnek az adott játék egyjátékos tartalmához. Ehhez csupán offline-ra kell állítani a keretprogramot.
1334412058

Mozgásban a Kingdoms of Amalur új DLC-je

A jövő héten újabb letölthető tartalomnak örülhetnek a Kingdoms of Amalur: Reckoning rajongói, elvégre érkezik a Teeth of Naros DLC, mely az óriások földjére kalauzol el bennünket. Megfordulunk Idylla városában és új cuccokat is zsákmányolhatunk. Új videónk van róla!
1334070041

Ismét fejlesztői naplón a Kingdoms of Amalur

Ugyan a 38 Studos már hónapokkal ezelőtt piacra dobta a Kingdoms of Amalur: Reckoninget, máig szálldosnak a fejlesztői eszmefuttatások a játékból. A szerepjáték csak a kezdet volt, a világ megalkotásával egy komplex univerzumot szeretnének kialakítani a készítők, melybe a közelgő MMO is belefér.
1333621816

Kingdoms of Amalur - jön a Teeth of Naros DLC

Nem sokáig unatkozhatnak a Kingdoms of Amalur: Reckoning rajongói, elvégre a 38 Studios és az EA bejelentette, hogy új DLC érkezik Teeth of Naros címen. Az események egy ősi troll istenség körül bonyolódnak, s e mellé új helyszínek is dukálnak majd.
1332180000

Traileren a Kingdoms of Amalur új kiegészítője

Bár a Kingdoms of Amalur: Reckoning már kapott kisebb-nagyobb kiegészítőket, olyan léptékű DLC-t, mint amilyen a The Legend of Dead Kel lesz, még egyáltalán nem. Az új bővítmény a héten válik letölthetővé az összes platformon, jó néhány játékórára számíthatunk a pénzünkért cserébe.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.