Puzzle Agent

iPhone, PC, PlayStation 3, PSP, Wii, PlayStation Network, Wii Virtual Console & WiiWare

Kalandjáték, Agytorna
Kiadó: Telltale, Fejlesztő: Telltale
Elsősorban fejtörőkre koncentráló kalandjáték a Sam & Max alkotóitól, amely reményeik szerint új sorozattá fejlődhet majd.
Értékelés: Nincs még értékelve

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...

Újabb három címet jelentett be a Telltale

Úgy tűnik, a Telltale Games magasabb fokozatra kapcsolt, a tegnapi két bejelentésük után újabb három játékot jelentettek be úgy, hogy mindezeken felül egyébként is dolgoznak két címen. Profilváltás nem lesz, a srácok epizodikus kalandjátékokkal erősítenek a jövőben is, de ezt nem akármilyen nevekkel teszik.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

Új játékot mutattak be a Sam & Max alkotói

Tegnap mutatta be új játékát az újgenerációs Sam & Maxet és Monkey Islandet is fejlesztő Telltale Games - a Puzzle Agent reményeik szerint sorozat lehet majd.