Toy Story 3

Akció
Kiadó: Disney, Fejlesztő: Avalanche Software
Mindenidők legjobb animációs filmje folytatódik, amely mellé természetesen új játék is dukál!
Értékelés: 7.0

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Természetesen az Xbox Live Gold-előfizetők sem maradnak ajándékok nélkül decemberben, ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játéknak örülhetnek a Microsoft-hívők.

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Bejött a Disney-nek az Epic Mickey

Bár a fejlesztőknél leépítések voltak, a tesztek pedig nem kifejezetten magasztalták az égbe az Epic Mickey-t, a Disney mégis sokat köszönhet nekik: a pénzügyi évük első negyedében a Junction Point játékának és a Toy Story 3-nak köszönhetően nőtt a bevételük - igaz, veszteségük még így is maradt.

Nőttek a hardver-, csökkentek a szoftvereladások

Az amerikai eladások 6 százalékos visszaesést mutattak júniusban annak ellenére, hogy az Xbox 360, illetve PlayStation 3 eladások száma emelkedett.
  • Írta: goldtiger
  • 6 komment

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.

E3 2010: Toy Story 3 gameplay 4 részletben

Az MS konferenciája előtti feszült pillanatokat öblítsük le egy kis gyermekded ugrándozással. A menü a Pixar Toy Story 3 animációs filmjéből készül játékadaptáció.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-ról fog szólni, nem is lesz ütős játékmegjelenés, a felhozatalból hirtelen a Toy Story 3-at mernénk kiemelni csak, de azt is a moziváltozat miatt.