Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1377670226

Splinter Cell: Blacklist teszt

Többször is megmentettek minket a harmadik világháborútól, azonban mindig csak a háttérben, árnyékban harcolnak. Tetteikről sosem fogunk olvasni az újságokban, nevük feledésbe merül majd.
1377615600

A Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Vége van a nyárnak, örülünk is neki, mert ezzel együtt az uborkaszezont is búcsúztatjuk: izgalmasak lesznek a megjelenési listák és persze a játékeladási toplisták is. Mint ahogy ez is itt.
1376564402

Splinter Cell: Blacklist - befutott a launch trailer

Sam Fisher rajongói nem panaszkodhatnak: minden napra jut némi látnivaló a Splinter Cell: Blacklistről. Ez esetben a launch trailert szolgáljuk fel a jövőheti megjelenés előtt, így a marketinghadjárat lassan a végéhez ér.
1376485216

Splinter Cell: Blacklist - százféle lehetőség

Ahány játékos, annyiféle Sam Fisher. Bizony, a Splinter Cell: Blacklistben szabadjára leszünk engedve és úgy oldjuk meg a missziókat, ahogy nekünk tetszik. Ma sem maradunk látnivalók nélkül.
1376398851

Splinter Cell: Blacklist - a kooperatív mód rejtelmei

A Ubisoft bevezet minket a Splinter Cell: Blacklist kooperatív módjába, ahol barátunkkal vállvetve kell teljesítenünk a különböző célkitűzéseket. A játékmódról egy hosszabb gameplay videóban értekeznek a fejlesztők.
1376308800

Splinter Cell: Blacklist - TV-reklám és gépigény

A mai termésünk Splinter Cell: Blacklist-fronton: egy rövid, de hangulatos tévéreklám és a számítógépes verzió rendszerkövetelményei minimum, illetve ajánlott szinten. Már két hét sincs hátra a premierig!
1376115540

Splinter Cell: Blacklist - minden, amit tudnod kell

Ha úgy érzed, az eddig megjelent előzetesek nem mutattak eleget a Splinter Cell soron következő részéből, a mostani trailer után egészen biztos nem lesz hiányérzeted. Mert hétperces, és minden benne van.
1376061300

Elkészült a Splinter Cell: Blacklist

Végre aranylemezen a Splinter Cell: Blacklist, most már csak azért kell szurkolni, hogy a játék sorozatgyártásakor minden rendben menjen. Két hét múlva megjelenés, azt már fél lábon is kibírjuk!
1375608600

Splinter Cell: Blacklist - még egy előzetes

Nehogy már pont ma ne nézzünk meg egy jó kis Splinter Cell-előzetest! Ki áll a Feketelista mögött? Mi az a Feketelista? Ezekre a kérdésekre keresünk választ az új trailerben.
1375516800

Így kezdődik a Splinter Cell: Blacklist

Nem mintha szűkölködnénk a Splinter Cell: Blacklist-előzetesekben, de még így is tudjuk emelni a tétet: befutott a játék első tizenöt percét megörökítő felvétel, a türelmetlenebbek már nézhetik is.