Binary Domain PS3, X360

Új játékon dolgozik a Yakuza atyja: a Binary Domain igazi japán Terminátornak tűnik, majd meglátjuk, mi sül ki belőle!
1326366055

Február végén jön a Binary Domain

Úgy látszik, egyaránt rosszat tett a kiadóknak és a fejlesztőknek az ünnepi szezon, igaz ez a Binary Domaint összeütő brigádra is: a SEGA tegnap bejelentette, hogy egy hetet csúszik a harmadik személyű lövölde megjelenése. Nem vagyunk híján új előzetesnek sem.
1323676856

Binary Domain csapatos akciózás

Még szerencse, hogy nem leszünk magunkra maradva a Binary Domainben, ha véletlenül elszakad a cérna a küldetések közben. Oké, lehet, hogy egy szimpla TPS-sel van dolgunk, ahol folyton robotok ellen kell harcolni, de ott van a kiterjedt hangvezérlés, ami tényleg innovatív megoldásnak számít.
1314032409

Binary Domain - pontos dátum és képek

A Sega jövő év februárjában elhozza nekünk az újabb robotokkal harcolós FPS-t: a Binary Domain sem törekszik komoly mondanivalóra, a látvány sem egy nagy durranás. Az igazi ízt elsősorban az NPC-kel folytatott headsetes csevegés adja. Végleges dátumunk és új képeink is vannak.
1312873206

Headsetes beszélgetés a Binary Domain NPC-ivel

Bár a Sega jelenleg keményen dolgozik azon, hogy a mesterséges intelligencia által irányított társaink a játékostól függetlenül cselekedjenek, a Binary Domain egyik hangzatos fícsöre az lesz, hogy headseten keresztül beszélgethetünk velük. Parancsokat osztogathatunk, vagy csak simán dumcsizhatunk.
1310713200

Fegyvermánia a Binary Domainnel

Furcsa módon a Binary Domain nem kap akkora hírverést, mint a Gears of War, pedig a frissen befutott előzetes alapján bizony kellene. Hiszen ha Marcusék trilógiája befejeződik, valamivel el kell lennünk, és erre a SEGA új shootere teljes mértékben kiválónak tűnik.
1308726000

Új Binary Domain trailer és dátum

A Sega megerősítette a Binary Domain megjelenési dátumát a legfrissebb előzetesben - azt már eddig is tudtuk, hogy 2012 elején jön a a játék, de ezúttal pontosítottak is a kiadónál. A játék egyébként a Yakuza atyjának, Toshihiro Nagoshinak az új agyszüleménye, s nem is néz ki rosszul.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1304074800

Japán terminátorok az új Binary Domain trailerben

Már a decemberi bejelentésekor is japán Terminátornak becéztük a Sega legújabb játékát, talán nem is véletlenül: a kötelező recept szerint az emberek robotokat építettek, azok öntudatra ébredtek, és most dúl közöttük a háború - a különbség annyi, hogy Tokióban járunk és Schwarzenegger is eltűnt.
1291225919

Binary Domain - új játék a Yakuza atyjától

Új projekt fejlesztésére adta a fejét a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A Binary Domainnek kicsit olyan beütése van, mintha a japán Terminátort látnánk: a gépek harcolnak az emberi ellenállók ellen, közben pedig azon törjük a fejünket, hogy miért fajulhatott a helyzet idáig. Minket megvettek kilóra.