Binary Domain PS3, X360

Új játékon dolgozik a Yakuza atyja: a Binary Domain igazi japán Terminátornak tűnik, majd meglátjuk, mi sül ki belőle!
1455894026

Újra ingyenes játékokat oszt a Sega

Elstartolt a Sega-féle promóció második köre a Steamen, és ismét három játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen. Ezúttal a Street of Rage 2, a Binary Domain és a Condemned: Criminal Origins a soros.
1415714400

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.
1394802000

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.
1334743232

A hónap végén jön PC-re a Binary Domain

A Sega bejelentette a Binary Domain számítógépes verziójának megjelenési dátumát. Abszolút jó hír, hogy már ebben a hónapban darabokra szedhetjük a kiborgokat, s ha az előrendelés mellett döntünk, akkor további bónuszok várnak ránk. Jövő héten minden kiderül!
1332230459

PC-re is megjelenik a Binary Domain

Néha megéri verni a tamtamot, és meghallgatják kívánságainkat a kiadók. Pont ezt történt a Binary Domain esetében is, hiszen a Sega bejelentette, hogy a rajongói kérések figyelembevételével számítógépekre is elhozza kiborgos akciójátékot, ráadásul az már áprilisban napvilágot láthat.
1330418743

Binary Domain teszt

Első törvény. A robotnak nem szabad kárt okoznia az emberben. Második törvény. A robotnak engedelmeskednie kell az embernek, kivéve, ha az az első törvénnyel ütközik. Harmadik törvény. A robotnak gondoskodnia kell saját védelméről, egészen addig, míg ez nem ütközik az első, vagy második törvénnyel.
1330066841

Binary Domain - Én, a robot

Ma került a boltokba a Yakuza Studios Gears of War-klónja, a Binary Domain, mely a szimpla akciózáson felül mély történetet is próbál ránk erőszakolni. A cyberpunk játék kényelmetlen kérdéseket feszeget, vajon az emberi természetnél is rosszabbak a gépek?
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1329382800

Binary Domain - kölykök a mocsokból

Ha eddig nem voltál meggyőzve arról, hogy a Binary Domain jó lesz, akkor ez a kis előzetes majdnem meggyőz róla. Hangulatos és kemény, kár, hogy túl sok klisé van benne. Mindenesetre a megjelenésig már így is kihúzzuk, hiszen jövő héten már itt is van az anyag.
1327674601

Binary Domain - mindennek következménye van

A játék rendezője, Daisuke Sato nemrégiben elhintette, hogy nem szimpla shootert kapunk a Binary Domain személyében, hanem minden döntésünknek súlyos következményei lehetnek. Nagy hangsúly lesz az átvezető jeleneteken, ezekből tekinthetünk meg egy kivágott szegmenst.