Binary Domain

PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Sci-Fi
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
Új játékon dolgozik a Yakuza atyja: a Binary Domain igazi japán Terminátornak tűnik, majd meglátjuk, mi sül ki belőle!
Értékelés: 7.9

Újra ingyenes játékokat oszt a Sega

Elstartolt a Sega-féle promóció második köre a Steamen, és ismét három játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen. Ezúttal a Street of Rage 2, a Binary Domain és a Condemned: Criminal Origins a soros.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.

A hónap végén jön PC-re a Binary Domain

A Sega bejelentette a Binary Domain számítógépes verziójának megjelenési dátumát. Abszolút jó hír, hogy már ebben a hónapban darabokra szedhetjük a kiborgokat, s ha az előrendelés mellett döntünk, akkor további bónuszok várnak ránk. Jövő héten minden kiderül!

PC-re is megjelenik a Binary Domain

Néha megéri verni a tamtamot, és meghallgatják kívánságainkat a kiadók. Pont ezt történt a Binary Domain esetében is, hiszen a Sega bejelentette, hogy a rajongói kérések figyelembevételével számítógépekre is elhozza kiborgos akciójátékot, ráadásul az már áprilisban napvilágot láthat.

Binary Domain - Én, a robot

Ma került a boltokba a Yakuza Studios Gears of War-klónja, a Binary Domain, mely a szimpla akciózáson felül mély történetet is próbál ránk erőszakolni. A cyberpunk játék kényelmetlen kérdéseket feszeget, vajon az emberi természetnél is rosszabbak a gépek?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Binary Domain - kölykök a mocsokból

Ha eddig nem voltál meggyőzve arról, hogy a Binary Domain jó lesz, akkor ez a kis előzetes majdnem meggyőz róla. Hangulatos és kemény, kár, hogy túl sok klisé van benne. Mindenesetre a megjelenésig már így is kihúzzuk, hiszen jövő héten már itt is van az anyag.

Binary Domain - mindennek következménye van

A játék rendezője, Daisuke Sato nemrégiben elhintette, hogy nem szimpla shootert kapunk a Binary Domain személyében, hanem minden döntésünknek súlyos következményei lehetnek. Nagy hangsúly lesz az átvezető jeleneteken, ezekből tekinthetünk meg egy kivágott szegmenst.

Február végén jön a Binary Domain

Úgy látszik, egyaránt rosszat tett a kiadóknak és a fejlesztőknek az ünnepi szezon, igaz ez a Binary Domaint összeütő brigádra is: a SEGA tegnap bejelentette, hogy egy hetet csúszik a harmadik személyű lövölde megjelenése. Nem vagyunk híján új előzetesnek sem.

Binary Domain csapatos akciózás

Még szerencse, hogy nem leszünk magunkra maradva a Binary Domainben, ha véletlenül elszakad a cérna a küldetések közben. Oké, lehet, hogy egy szimpla TPS-sel van dolgunk, ahol folyton robotok ellen kell harcolni, de ott van a kiterjedt hangvezérlés, ami tényleg innovatív megoldásnak számít.

Binary Domain - pontos dátum és képek

A Sega jövő év februárjában elhozza nekünk az újabb robotokkal harcolós FPS-t: a Binary Domain sem törekszik komoly mondanivalóra, a látvány sem egy nagy durranás. Az igazi ízt elsősorban az NPC-kel folytatott headsetes csevegés adja. Végleges dátumunk és új képeink is vannak.

Headsetes beszélgetés a Binary Domain NPC-ivel

Bár a Sega jelenleg keményen dolgozik azon, hogy a mesterséges intelligencia által irányított társaink a játékostól függetlenül cselekedjenek, a Binary Domain egyik hangzatos fícsöre az lesz, hogy headseten keresztül beszélgethetünk velük. Parancsokat osztogathatunk, vagy csak simán dumcsizhatunk.

Fegyvermánia a Binary Domainnel

Furcsa módon a Binary Domain nem kap akkora hírverést, mint a Gears of War, pedig a frissen befutott előzetes alapján bizony kellene. Hiszen ha Marcusék trilógiája befejeződik, valamivel el kell lennünk, és erre a SEGA új shootere teljes mértékben kiválónak tűnik.

Új Binary Domain trailer és dátum

A Sega megerősítette a Binary Domain megjelenési dátumát a legfrissebb előzetesben - azt már eddig is tudtuk, hogy 2012 elején jön a a játék, de ezúttal pontosítottak is a kiadónál. A játék egyébként a Yakuza atyjának, Toshihiro Nagoshinak az új agyszüleménye, s nem is néz ki rosszul.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Japán terminátorok az új Binary Domain trailerben

Már a decemberi bejelentésekor is japán Terminátornak becéztük a Sega legújabb játékát, talán nem is véletlenül: a kötelező recept szerint az emberek robotokat építettek, azok öntudatra ébredtek, és most dúl közöttük a háború - a különbség annyi, hogy Tokióban járunk és Schwarzenegger is eltűnt.

Binary Domain - új játék a Yakuza atyjától

Új projekt fejlesztésére adta a fejét a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A Binary Domainnek kicsit olyan beütése van, mintha a japán Terminátort látnánk: a gépek harcolnak az emberi ellenállók ellen, közben pedig azon törjük a fejünket, hogy miért fajulhatott a helyzet idáig. Minket megvettek kilóra.