Angry Birds Rio IPHONE, Mobil

Új Angry Birds érkezik, ezúttal az áprilisban megjelenő Rio című animációs film apropójából.
1320426000

Angry Birds - 500 milliószor töltötték le

Napjaink egyik legfontosabb játékcíme az Angry Birds, ez kétségtelen, és ezt a számok is alátámasztják: az Angry Birds egyes verzióit és epizódjait 500 milliószor töltötték le a játékosok, ami egyedülálló eredmény. A sorozatot ápolgató Rovio célja az egymilliárdos álomhatár átlépése.
1313157632

Játékokkal bővült a Google+

Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.
1301911249

Tízmillióan töltötték le az Angry Birds Rio-t

Az új epizód megjelenésével semmit sem csorbult a rajongók érdeklődése az Angry Birds felé. A Rio animációs film egyfajta promó anyagaként is funkcionáló fejezetnek alig 10 napra volt szüksége ahhoz, hogy elérje a 10 milliós letöltési számot, s mindez csak az okostelefonokat érintő számadat.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1300874400

HWSW: Androidos alkalmazásbolt az Amazonon

Prémium Android alkalmazás piactér indult el a minap, ahol már szigorú válogatás, szelektálás előzi meg a "polcra kerülést", s az Amazon ajánlórendszere gondoskodik arról, hogy még ebből a limitált kínálatból is azok a programok kerüljenek a felhasználók elé tálalva, ami számukra tényleg érdekes lesz.
1298994025

GDC 2011: Rajzfilm készül az Angry Birds alapján

Megannyi találgatás és rejtélyes utalgatás után a finn Rovio végre hivatalosan is megerősítette: rajzfilm készül az Angry Birds alapján. A cég emellett újabb DLC-t jelentett be a játékról, s még kicsit sztorizott is a szakmai közönség előtt - tudtátok, hogy az Angry Birds a csapat 52. játéka?
1297422000

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.
1296990000

Remedy társalapító az Angry Birds fejlesztőinél

A játékipar képes meglepő húzásokat produkálni, így fordulhat elő az is, hogy egy neves, AAA-kategóriás játékokat készítő stúdió társalapítója az egyik pillanatról a másikra az Angry Birds fejlesztőinél kössön ki. Lehet, hogy holnap azt olvassuk, hogy CliffyB a FarmVille készítőihez szerződött.
1296480600

Márciusban jön az Angry Birds Rio

Az Angry Birds fejlesztője megállapodást kötött a 20th Century Foxszal, így a népszerű játék a filmstúdió áprilisban érkező Rio című animációs filmjét fogja reklámozni. Hogy ebből nekünk mi jó származik? Például egy vadi új Angry Birds játék, amely még márciusban letölthetővé válik!