Sonic Generations

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Platform
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sonic Team
Sonic idén lesz 20 éves, a Sega új játékkal ünnepli meg ezt a jeles alkalmat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

Íme, a Games with Gold március kínálata

A Microsoft közzétette azon játékok listáját, melyet az Xbox Live Gold-előfizetők március során bezsákolhatnak. Ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as címet üdvözölhetünk a fedélzeten.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

E3 2014: Film készül a Sonic alapján

Film készül a Sonic-sorozat alapján, az élőszereplős és CG-karaktereket keresztező adaptációban a hiperaktív sündisznó és több más ismerős karakter is feltűnik majd - köztük maga Dr. Eggman.

Sonic-film készül a Sonynál?

Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.

Sonic Generations - trailer a megjelenés mellé

A héten visszatér a Sega bájos sündisznója is, ráadásul rögtön két formában: hosszú és rövid lábbal is. A Sonic Generationst felfoghatjuk egyfajta tiszteletadásként is, a játékmenet változatosnak és sokrétűnek ígérkezik. Klasszikus oldalnézetes és nézdahátam szekvenciákban nyomulhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

PC-re is megjelenik a Sonic Generations

Bár teljesen megértjük, ha valaki már régen ráunt Sonicra, ugyanakkor az is tény, hogy a Sonic Generations az elmúlt idők egyik legígéretesebb próbálkozása a Sega-tól a kék sündisznó főszereplésével. A játékot eredetileg konzolokra, majd az újgenerációs kézikonzolokra jelentették be, és úgy néz ki: jön PC-re is.

Sonic Generations - felelevenítjük a Dreamcast-érát

Novemberben jön a Sonic Generations, a Sega a hiperaktív kék sündisznó huszadik születésnapjára készíti az új játékot, melynek lényege, hogy feleleveníti a sorozat történetének legfontosabb állomásait. A legújabb trailerben a Dreamcast-korszak kerül bemutatásra, lássuk!

TGS 2011: Bayonetta-folytatással érkezhet a Sega

Bár az elmúlt hetekben megint fölmerült, hogy hamarosan bemutathatják a Bayonetta új részét, akkor a Sega mindent tagadott. Most a TSSZ tudta meg egy nevét elhallgató jóakarótól, hogy a Tokyo Game Shown már biztosan ott lesz a Bayonetta folytatása, sőt animációs film is készülhet a cím alapján.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Így néz ki a Sonic Generations gyűjtői kiadása

A Sega egészen csodálatos Collector's Editiont jelentett be a Sonic Generations európai rajongói számára. Bár számadatokkal nem szolgálhatunk arról, hogy kishazánkban hány vérbeli rajongója van a gyűrűmániás, kék sündisznónak, vélhetőleg itt is beruháznak rá páran.

Öt percen át mozog a Sonic Generations

Húsz éves a Sonic, a Sega ünnepel, méghozzá a Sonic Generationsszel. Az új rész a hiperaktív sündisznó két évtizedes pályafutásának legjobb pillanatait dolgozza fel újra, ebből a címből mutat most be öt percet a német Gameswelt magazin. Terítéken a Chemical Plant és a City Escape pályák!

2012 nyarán érkezhet a Wii U?

Mint ismeretes, a játékkiadók főnökei sokkal közelebb ülnek a tűzhöz, melyről az egyszeri játékújságíró csak álmodozhat. Sokan olyan információk birtokában vannak egy-egy hardver érkeztét illetően, melyek csak messzi földről híres szószátyárkodásuknak köszönhetően kerülnek felszínre.

Mozgásban a Sonic Generations

Kék sündisznónk ki tudja hányadik eljövetelében a fejlesztők vissza szeretnének térni a klasszikus 2D-s formulához, ugyanakkor az új rajongók igényeinek is meg szeretnének felelni a modern, 3D-s stílussal. A játék rendezője, Patrick Riley mindkét szegmensen végigvezet minket.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.