Sonic Generations 3DS, Nintendo ÚJ, PC, PC ÚJ, PlayStation ÚJ, PS3, X360, Xbox ÚJ

Sonic idén lesz 20 éves, a Sega új játékkal ünnepli meg ezt a jeles alkalmat.
1312797600

Öt percen át mozog a Sonic Generations

Húsz éves a Sonic, a Sega ünnepel, méghozzá a Sonic Generationsszel. Az új rész a hiperaktív sündisznó két évtizedes pályafutásának legjobb pillanatait dolgozza fel újra, ebből a címből mutat most be öt percet a német Gameswelt magazin. Terítéken a Chemical Plant és a City Escape pályák!
1308049225

2012 nyarán érkezhet a Wii U?

Mint ismeretes, a játékkiadók főnökei sokkal közelebb ülnek a tűzhöz, melyről az egyszeri játékújságíró csak álmodozhat. Sokan olyan információk birtokában vannak egy-egy hardver érkeztét illetően, melyek csak messzi földről híres szószátyárkodásuknak köszönhetően kerülnek felszínre.
1305991843

Mozgásban a Sonic Generations

Kék sündisznónk ki tudja hányadik eljövetelében a fejlesztők vissza szeretnének térni a klasszikus 2D-s formulához, ugyanakkor az új rajongók igényeinek is meg szeretnének felelni a modern, 3D-s stílussal. A játék rendezője, Patrick Riley mindkét szegmensen végigvezet minket.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.