Need for Speed: The Run , 3DS, PC, PS3, X360

Folytatódik a Need for Speed-sorozat. A Black Box által fejlesztett játék megint sztoriközpontú lesz, ahogy azt megszokhattuk.
1307388600

E3 2011: EA sajtókonferencia - LIVEBLOG

A nagyobb kiadók közül az Electronic Arts tart elsőként sajtókonferenciát, a cég ezúttal is tetemes mennyiségű játékkal készült a kiállításra. Bemutatkozott az Insomniac új játéka, dátumot kapott a Battlefield 3, lelepleződött a Need for Speed: The Run - egy helyen összefoglaltunk mindent.
1307215429

Előrukkolt a Steam riválisával az Electronic Arts

A Steam babérjaira törne az Electronic Arts. A PC-s játékok digitális terjesztésével foglalkozó szolgáltatások között a Valve rendszere gyakorlatilag egyeduralkodó, sokaknak tört már bele a bicskája a Steam elleni esetlen próbálkozásokban. Az EA-nek azonban van egy nagyon fontos fegyvere.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1304143238

Frostbite 2 motort használ az NFS: The Run

Tegnap derült fény az új Need for Speed epizód létezésére, szerencsére az első videó mellett már friss információkat oszthatunk meg veletek a Black Box új dobásáról. A The Run alatt a Battlefield 3-at is hajtó Frostbite 2 engine dübörög majd, emellett a történetről is kitudódott ez meg az.
1304056800

Kiszivárgott: jön a Need for Speed: The Run

Ugye nem felejtettétek el, hogy idén két Need for Speedet is kapunk? A Shift 2 a múlt hónap végén jelent meg, s itt az ideje, hogy lássunk valamit az őszi játékból is. Legalábbis ezt gondoljuk mi, az Electronic Arts valószínűleg nem szerette volna, ha most látható trailer ilyen hamar nyilvánosság elé kerül.