Spellforce II: Shadow Wars

RPG
Kiadó: JoWood, Fejlesztő: Deep Silver
A Spellforce című remekül sikerült JoWood RPG második része, mely más régiókban a Shadow Wars alcímet viseli.
Értékelés: Nincs még értékelve

Bezártak a Spellforce fejlesztői

Az Electronic Arts átszervezései az 1997-ben alapított német Phenomic stúdiót is elérték, hatvan ember került lapátra. A csapat fejlesztette a Spellforce-sorozatot és a böngészős Command & Conquert is.

Másodszor is kiegészül a Spellforce II

Faith in Destiny alcímmel készül a Spellforce II legújabb kiegészítője, amely számos játékmenetbeli újítással és az eredeti sztori folytatásával várja a játékosokat.

GC 2006: Az EA felvásárolta a Spellforce fejlesztőit

A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Spellforce II-kiegészítés várható a télen!

A JoWood ma jelentette be a remekül sikerült Spellforce II első kiegészítését: a Dragon Storm alcímet viselő szerepjáték-stratégia hibrid még idén télen megjelenik.

Patch trió késő estére

A mai napon négy remek játék, név szerint a Bet on Soldier, a Rainbow Six: Lockdown és a Spellforce 2: Shadow Wars gazdagodott egy-egy javítással.

Öt újabb videót tölthettek le tőlünk!

Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is!

Jövő heti játékmegjelenések

Elég szegényes jövő hétnek néznek elébe, de legalább lesz Ghost Recon 3, Paradise, Desperados 2, CM 2006 meg Painkiller Hell Wars is. Azért szomorkodni nincs okunk!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

GDC 2006: Új Spellforce 2 képek!

Egészen pontosan tizennégy vadi új screenshot érkezett a készülő a Spellforce 2-ről - a képek a tegnap véget ért GDC-ről származnak.

Spellforce 2 demó

A Jowood a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy szélnek eressze a Spellforce II: Shadow Wars című RPG-jének a kipróbálható változatát.

Szombat reggeli animációk!

Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.

Az Aspyrnál a Spellforce 2!

Az Aspyr bejelentette, hogy megszerezték a Spellforce második részének amerikai kiadási jogait.

Két új videjó!

Aki esetleg ma este kihagyná a Barátok Közt, vagy a Győzike legújabb részét, tekintse meg a friss Spellforce II és a Gang War trailereket.

Új képek a galériában

Ma este kaptunk egy szép nagy adag képlopást, melyet galériánkban máris böngészhettek!

Spellforce II.

Újabb résszel bővül a lassan ságává avandzsálódó Jowood-gazdaságos RPG, a Spellforce!