Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
1355040004

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.
1354863610

Először mozog a Dishonored: Dunwall City Trials

Az Arkane Studios eddig adós volt a Dishonored első DLC-jének mozgóképével, amit szerencsére tegnap este meg is kaptunk. A december 11-én érkező csomagban számos kihívást kell abszolválnunk.
1354100420

Dishonored - megvan a Dunwall City Trials dátuma

A Bethesda végre bejelentette a Dishonored Dunwall City Trials DLC-jének dátumát és árát, s az infóáradat mellé néhány látványos screenshotot is mellékelt. Decemberben tíz challenge-térképpel bővül a felhozatal.
1351184422

Dishonored - jön a Dunwall City Trials DLC

Decemberben kibővül az idei év egyik legkiemelkedőbb alkotása, a Dishonored. A Dunwall City Trials DLC-t decemberben tölthetjük le, és tíz challenge-et tartalmaz majd, ahol a harci tudásunkat és a lopakodásunkat egyaránt próbára teszik a fejlesztők. A szó legszorosabb értelmében.
1350720000

1666-os Londonban játszódott volna a Dishonored

Dunwall városa egyedi és magával ragadó, ritkán találkozni ennyire atmoszferikus hellyel videojátékban. Talán nem is gondolnánk, hogy a készítők eredetileg 1666-ra és London városára tervezték a játékot, ám ezt még a projekt egy korai fázisában elvetették. Örülünk?
1350512257

Dishonored teszt

A neved Corvo Attano. Te vagy a császárnő védelmezője, ám egy szerencsétlen esemény folytán kegyvesztett lettél, a szemed láttára ölik meg Dunwall uralkodóját, s rabolják el a kislányát. Minden gyanú rád terelődik – az összeesküvők semmit nem bíztak a véletlenre. A halálra vársz, de a lojalisták titkos csoportja számít a szaktudásodra.
1349852405

Kitört a pestis: itt a Dishonored launch trailere

Tudjuk, mi lesz a programod pénteken: javában nyúzod majd az Arkane Studios legújabb gyöngyszemét. A kritikusok már most el vannak ragadtatva tőle, alacsonyan szállnak a kilencven százalék feletti értékelések. Kétségtelen, hogy a Dishonored remek esélyekkel indul az Év Játéka címért.
1349784035

Dishonored - emberevő patkányok és széllökések

Mindennapi Dishonored-adagunkat add meg nekünk ma, Istenem! S lám, a Mindenható meghallgatta szavainkat, a megjelenés hetén betekintést nyerhetünk Corvo két speciális képességébe, valamint teljes egészében megtekinthetjük az első küldetésünket is. Már nem kell sokat aludni!
1349600459

Dishonored - kiszivárgott az első teszteredmény

Egy technikai malőr miatt az embargó lejárta előtt kiszivárgott a Dishonored első teszteredménye a CVG magazin jóvoltából. Örömmel jelentjük, hogy csaknem tökéletes eredményt ért el az Arkane Studios játéka, de a játékidő elég karcsúnak mondható, ha pusztán végiggyilkoljuk a pályákat.
1349371842

Dishonored - a bosszú ösvénye

Az interaktív előzetesek a reneszánszukat élik manapság, egy újabb hasonló darabbal gazdagodtunk a Dishonored kapcsán. A mai anyag látványos és furmányos, a videó bizonyos pontján választhatunk a háromféle stílus közül a saját vérmérsékletünknek megfelelően.