World of Warcraft: Mists of Pandaria PC

A World of Warcraft negyedik kiegészítője új fajjal, a pandákkal és távol-keleti környezetre emlékeztető új helyszínekkel.
1352708518

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.
1352543400

Perben a Blizzard a Battle.net biztonsága miatt

A Battle.net az utóbbi pár hónapban néhány támadás áldozatává vált, azonban nem feltétlenül ez volt az, ami vádlókat elindította a bíróság felé vezető úton. Inkább az, hogy szerintük a Blizzard nem csinál semmit, és authenticator vásárlására kényszeríti a játékosokat.
1352383206

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.
1352116800

Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.
1351522800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A FIFA 13 kirobbanthatatlan az első helyről, az EA Sports focis játéka már egy hónapja kisajátítja magának az aranyérmet. Hátul azért történnek változások, jóllehet az igazi rendbontó megjelenések még csak a következő hetekben jönnek. Csekkoljátok a legújabb toplistát!
1350910800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ijesztően hasonlít a legfrissebb játékeladási toplista a múltkorira, történetesen az első hat helyezett ugyanúgy sorakozik fel, mint legutóbb, és csak az utolsó négy pozíciónál változtak egy csöppet az erőviszonyok. A listavezető még mindig a FIFA 13, őt követi az új World of Warcraft-kiegészítő.
1350280800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.
1349720524

Itthon is élen nyitott a FIFA 13

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a FIFA 13 világszerte jól szerepelt, több mint négymillió példányt adtak el belőle az első napokban; úgy tűnik, Magyarországon is remekül indított a focis játék. Az új rész a legkeresettebb játék volt a megjelenésekor, még az új World of Warcraft-kiegészítőt is megelőzte.
1349364296

2,7 millió példányban kelt el a Mists of Pandaria

Nesze nektek, vészmadarak! A World of Warcraft negyedik kiegészítője köszöni, jól van, s az első héten 2,7 millió példány talált gazdára belőle. Ennyit a szkeptikus elemzők félmilliós jóslatairól, s arról, hogy haldoklik minden idők legsikeresebb MMORPG-je. Tízmillió aktív játékos nem téved.
1349186400

Mégis jól fogy a Mists of Pandaria?

Megkezdődött a szokásos elemzői háború a World of Warcraft: Mists of Pandaria nyitása kapcsán, míg nemrég arról cikkeztünk, hogy egyes szakértők szerint az új kiegészítő jócskán alulmúlta a Cataclysm eladásait, mások úgy vélik, a digitális értékesítések felhúzzák majd a végeredményt.