Fortnite Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1541767500

Megállíthatatlan a Fortnite népszerűsége

8,3 millió játékos - kimagasló adat, de első ránézésre egyáltalán nem tűnik soknak. Viszont ez nem is az összes játékos száma, hanem csupán azoké, akik egyidejűleg játszottak a játékkal. Lehengerlő eredményeket produkál a Fortnite.
1541415600

Megnyílt a Fortnite alternatív dimenziója

Egy igazi pszichedelikus lázálom az, ami az utóbbi napokban a Fortnite világában történt. Felrobbant a pálya közepén lebegő titokzatos kocka, ez pedig a 2001: Űrodüsszeia végét meghazudtoló dimenzióba engedett betekintést.
1540486800

Csúszik az ingyenes Fortnite: Save the World

Már biztos, hogy idén nem vált free-to-play modellre a Fortnite eredeti kooperatív, zombiirtós játékmódja, a Save the World. A tavaly július óta korai hozzáféréssel játszható cím 40 eurós beugróval kapható.
1540373400

Zombiktól hemzseg a Fortnite battle royale-módja

Legalábbis halloween idején. A rendkívüli népszerűségnek örvendő játékmódba érkeznek a PvE-lehetőséggel kecsegtető zombik, vagyis mostantól majd az emberi ellenfelek mellett számítógép vezérelte ellenségek is az életünkre törhetnek.
1539694800

Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!
1539324045

Mindenki számára elérhető az androidos Fortnite

Már nincs szükség meghívóra ahhoz, hogy a Fortnite androidos bétájával játsszunk: elég ellátogatni a játék honlapjára, és máris magunkévá tehetjük a klienst. Ezzel együtt frissült a kompatibilis eszközök listája is.
1538319600

Ezért késlekedik a Sony a cross-play funkciókkal

A PlayStation-részleg vezetője szerint a cross-play funkciók engedélyezése közel sem olyan egyszerű folyamat, mint ahogyan az átlagjátékos gondolná; a technológiai bonyodalmak mellett még számtalan részletre kell odafigyelni.
1538146800

Fortnite - elrajtolt a Darkness Rises

Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, amely a hátborzongató Darkness Rises alcímet kapta. Ismét jócskán megváltozik a térkép, harcba indulnak velünk a kisállatok, és itt az új Battle Pass is, tele mindenféle agyament kozmetikai cuccal.
1537981225

Fortnite - teljes a cross-play lefedettség

A Sony végre engedett, és a most induló PlayStation 4-es nyílt Fortnite-bétában már lehetővé teszik, hogy a játékosok más platformok játékosaival is játszhassanak, emellett az eredményeinket is átvihetjük majd a különböző változatokba.
1537545600

Újabb rekordokat döntöget a Fortnite

Az Epic Games rendesen belenyúlt a tutiba - a népszerű battle royale-játékot csak augusztusban több mint 78,3 millió játékos indította el. A free-to-play cím csupán mobilon napi 2 millió dollár bevételt hoz a konyhára.