Tropico 4: Modern Times PC, Xbox

El Presidente és a banánköztársaság a régi, de a környezet immár a modern időkben tündököl.
1599724800

Tropico-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Remek hírünk van a számotokra, ha éppen diktátoros kedvetekben lennétek a hónapban, ugyanis az aktuális Humble Bundle-akció keretében jó pár Tropico-játékkal bővíthetitek a PC-s gyűjteményeteket.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1345281089

GC 2012: Készül az új Tropico

A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!
1333389157

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?