GC 2012: Készül az új Tropico

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!

A Gamescomon derült ki, hogy bár a Haemimont Games jelenleg az ősszel megjelenő Omertával van elfoglalva, a cég következő játéka az új Tropico lesz. Sőt ami még érdekesebb: az új Tropico alapos átalakuláson megy keresztül, nem hasonlít majd elődökre úgy, mint például a harmadik és a negyedik rész.

 

"Már elkezdtük az új Tropico-t. Ezúttal az egész játékot tisztára mossuk, és az alapoktól kezdve építjük újra" - magyarázta Gabriel Dobrov, a bolgár fejlesztőcég vezérigazgatója. "Új dizájnnal rajtolunk, és a grafika is új lesz."

Ígéretes hozzáállás, nem igaz? A kérdés, hogy a témaválasztás mennyire módosul: Dobrov saját bevallása szerint imádja a karibi légkört és a helyi politikai nézeteket, s bár konkrétumokat nem mondott, arra felhívta a figyelmet, hogy az új Tropico szélesebb körben merít majd mindebből. Kíváncsiak vagyunk!

4.
4.
Normen1976
Nekem mindegyik rész nagyon bejött. Nagyon le tudott kötni, a mai napig a kedvenc játékom a kategóriában. Egészen biztosan tuti vétel lesz nálam. Remélhetőleg magyarul fog forgalomba kerülni itthon mint a legtöbb rész. Sajnos a 4. rész már nem magyarul jelet meg, de végre került egy fordító csapat aki dolgozik az ügyön. STEAM-en egészen olcsón meg lehetett venni a kieggel együtt.
3.
3.
Necreon
Reméljük ezúttal tényleg új részről van szó, nem a harmadik rész újra kiadásáról egy átrendezett kezelőfelülettel, amit mertek kiadni teljes értékű játékként csak hogy nekik is legyen egy játékuk amihez egy rakás fizetős DLC-t kiadhatnak.
1.
1.
captain planet
el prezidenteeee
nekem bejott az elozo par resz, ezt is meglesem majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...