New Super Mario Bros. U

Wii U, Nintendo Switch

Platform
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.
Értékelés: 8.5

Brit toplista: az Animal Crossing visszaült a csúcsra

Az Animal Crossing: New Horizons a megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, rendre megtalálhattuk a brit dobozos játékeladások toplistájának élbolyában. 2020 utolsó hetén is a Nintendo játéka foglalta el az első helyet.

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.

Befutott a Nintendo Switch 7.0.0-s frissítése

A nagy, kerek számú frissítés meglepően kevés újítást hoz majd a Switch-tulajok mindennapjaiba. Néhány új nyelv és a stabilabb rendszer mellett néhány New Super Mario Bros. U Deluxe témájú ikonnal gazdagodtunk.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.

Brit toplista: jól nyitott a New Super Mario Bros. U

Visszafogott héten vagyunk túl, nem is nagyon volt játékmegjelenés, így talán nem meglepő, hogy a korábban Nintendo Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-kiadása simán az élen nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.

Tényleg jön Switchre a New Super Mario Bros. U

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban elkészül Switchre a New Super Mario Bros. U. A némileg feljavított látvány mellett a Deluxe-kiadásban kapunk néhány bónuszkaraktert is jövő januárban.

New Super Mario Bros. U - Switch-verzió készülhet?

Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switchre szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch-játék, amit Wii U-ról portoltak.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

30 éves a Super Mario-sorozat

Habár a Nintendónak az egész éve Super Mario-lázban telt/telik, napra pontosan csak tegnap töltötte be a harmincadik születésnapját a népszerű sorozat. Még ennyit kívánunk neki!
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Animációs filmet csinálhat a Sony a Mario alapján

Bár a GK-n nem foglalkoztunk túl sokat a hírrel, még mindig vannak utórengései a Sony Picturest ért hackertámadásnak. Most éppen az szivárgott ki, hogy Mario is kaphat egy saját animációs filmet.

E3 2014: Jön a Mario Maker?

Már javában rendezgetik és építgetik az E3 kiállítóterét, és egy innen kiszivárogtatott fotó buktatta le a Nintendo egyik újdonságát, ami a Mario Maker címet viseli. Igen, valószínűleg saját Super Mario-pályákat készíthetünk vele.

Frissítve: Így megy mobilokra a Nintendo?

A japán Nikkei hírlap értesülései szerint a Nintendo még idén bepróbálkozik a mobilos játékok készítésével, persze a maga módján. Csupán kipróbálható változatokkal nyomulhatunk az okostelefonokon és tableteken.

Nintendo Wii U - átalakul a Deluxe csomag

A Nintendo bejelentette, hogy átalakítja a Wii U Deluxe csomagját, a pakkot a jövőben nem Nintendo Landdel, hanem New Super Mario Bros. U-val (és annak Luigi-kiegészítőjével) árulják majd.

Videón a Nintendo Wii U exkluzívjai

Rákapcsol a Nintendo? Véletlenül sem kell leírnunk a Wii U-t a két next-gen konzol árnyékában, elvégre olyan címek jönnek rá az következő hónapokban, mint a Wind Waker HD, a Super Smash Bros. és a Super Mario Bros. U.

Nintendós Wii U-megjelenések a nyárra

Még egy Nintendo-hírcsokor a Nintendo Direct legutóbbi adása után: a japánok gőzerővel promózzák a nyáron érkező Wii U-játékaikat, most dátumokkal és látnivalókkal soroljuk fel őket.

Még mindig nem megy jól a Nintendónak

Közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját a Nintendo, a japán konzolgyártó már a második évet zárja üzemi veszteséggel. A következő már sokkal jobb lesz állítólag. Állítólag.