LittleBigPlanet Vita Vita

Sackboy visszatért, a LittleBigPlanet végre tiszteletét teszi Playstation Vita konzolon is!
1347903642

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!
1346749200

Elkészült a LittleBigPlanet Vita

Befejeződtek a PlayStation Vitára írt LittleBigPlanet munkálatai, ezt az illetékes fejlesztőstúdiók, illetve a Sony jelentették be a minap. A megjelenés a hónap végén várható, és az már most biztosra vehető, hogy a kézikonzol tulajdonosainak érdemes lesz beszerezni Sackboy legújabb kalandjait!
1345892400

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.
1344972113

LittleBigPlanet Vita - exkluzív demóteszt

Kötött bunda, vigyori pofa, csillogó gombszemek. Ő Sackboy, a LittleBigPlanet ennivaló babája, a Playstation közösség imádott kabalája. Sokat kellett várni, de a kis hős végre felkészült rá, hogy meghódítsa a Vita tulajdonosok szívét, egy hónap van hátra a megjelenésig, ha szeretnéd tudni, milyen lesz az új kaland, maradj velünk!