Massive Chalice

PC, Macintosh, Xbox One

Fantasy, Taktikai Stratégia, Körökre osztott stratégia
Kiadó: Double Fine, Fejlesztő: Double Fine
A Double Fine taktikai, körökre osztott fantasy stratégiája, amit a rajongók pénzéből kalapálnak.
Értékelés: 6.5

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Itt van a Games with Gold júniusi kínálata

A következő hónapban is három ingyenes játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetői, illetve a promócióban áprilisban debütált Pool Nation FX továbbra is elérhető lesz. Jön a Massive Chalice és a Thief.

Hamarosan megjelenik a Massive Chalice

A Double Fine körökre osztott stratégiája végre révbe ér, a fejlesztők megerősítették, hogy az XCOM-ra és a Final Fantasy Tacticsre hajazó cím június elején landol a boltokban PC-n és Xbox One-on.

Leépítések a Double Fine-nál

Miután egy be nem jelentett projektet törölt Tim Schafer csapata, kénytelen volt elbocsátani 12 fejlesztőt. A vezető szerint egy ilyen döntés balszerencsés, de kénytelenek voltak meglépni, hiszen nem találtak hozzá kiadót.

GC 2014: Montázs az ID@Xbox címeiről

Az Xbox One platformra folyamatosan érkeznek a független fejlesztők játékai, melyekből egy rövid, valamivel több mint kétperces összevágást láthattok. A bőséges felhozatalban érkezik többek közt a Space Engineers portja is.

Massive Chalice - a Double Fine taktikai stratégiája

Bemutatkozott a Double Fine legújabb projektje, amely a Kickstarteren tör babérokra. A Massive Chalice egy taktikai elemekkel megspékelt, körökre osztott fantasy stratégia lesz PC-re, Linuxra és Macre.