Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PlayStation, Xbox

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1437580850

Star Wars: Battlefront - először Xbox One-on

Phil Spencer a Twitteren erősítette meg, hogy a Star Wars: Battlefront is része lesz az EA Access programnak, így aki előfizet a havidíjas szolgáltatásra, az Xbox One-on egy héttel előbb vonulhat csatába a fagyos Hoth-on.
1437566434

Ehhez a Star Wars VR-játékhoz mit szóltok?

Rob McLellan filmrendező összeült egy pár tehetséges effektspecialistával és összerakott egy felettébb ígéretes Star Wars VR-demót. A látványért az Unreal Engine 4 felel, bő két hét alatt rakták össze.
1436875206

SW: Battlefront - PC-n nem lesz split-screen

A DICE válaszolt a legfontosabb rajongói kérdésekre a hivatalos oldalon, innen tudjuk, hogy a PC-s verzióból kimarad az osztott képernyős mód, és nem repülhetünk az Y-szárnyúakkal. Nyeljük le a békát.
1436079648

Star Wars: Battlefront 4K-s képözön

Megnyugodhat mindenki, a DICE nem butítja le a Star Wars: Battlefront grafikáját, azaz a frissen elstartolt alfaverzió simán hozza az első előzetesek színvonalát. Most egy raklapnyi 4K felbontású képet kaptunk a shooterről.
1435849230

Star Wars: Battlefront - kiszivárgott az alfaverzió

Hivatalosan a mai napon indult el a Star Wars: Battlefront zárt alfatesztje, a korai változat azonban már kora délelőtt óta elérhető a világhálón, így ha nem válogattak be, most anélkül is kipróbálhatod a játékot.
1435591830

Nem lesz Halálcsillag a Star Wars: Battlefrontban

Essünk túl a nehezén: az EA szerint nem lesz Halálcsillag-térkép a Star Wars: Battlefrontban, legalábbis gyalogos formában biztosan nem járhatjuk be a filmek ikonikus helyszínét. Van helyette viszont sok más.
1435388405

Star Wars: Battlefront - zárt alfateszt indul

A Battlefield 4-es fiaskó után az EA és a DICE nem kockáztat és rengeteg előzetes tesztet végez a játékaik megjelenése előtt. A Battlefrontnak jövő héten kezdődik a zárt alfatesztje, és már jelentkezni is lehet rá.
1435305603

Star Wars: Battlefront - még a késés is beleférne

Ha az a szerencsétlen helyzet állna fenn, hogy a Star Wars: Battlefront nem készülne el a premierre, az EA habozás nélkül elcsúsztatna a megjelenést. Ezt maga Peter Moore, a kiadó ügyvezetője nyilatkozta nemrégiben.
1435255740

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!
1435156200

Ilyen lesz a Star Wars: Battlefront PC-s verziója

A DICE egy rövid, de tömör videóban mutatta be a Star Wars: Battlefront PC-s verzióját, melyben nem lesz fps-limit, ráadásul megfelelő vas birtokában sokkal szebb végeredményre képes a Frostbite Engine.