Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PlayStation, Xbox

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1445245200

Telitalálat az új Star Wars: Battlefront-reklám

Úgy látszik, ez a nap a Star Warsról fog szólni, befutott ugyanis a Battlefront új, élőszereplős reklámja is. Telitalálat lett a kisfilm, valószínűleg sok rajongó érzi úgy magát, mint a főszereplő úriember.
1444826280

Star Wars: Battlefront bétateszt

Kicsit több mint egy hónap van még hátra a Star Wars: Battlefront megjelenéséig, a DICE azonban nem akar zsákbamacskát ígérni, így egy publikus bétateszt jóvoltából mindenki megnézhette, mire fog befizetni.
1444813224

SW: Battlefront - sikeres béta, PC-s hiányosságok

A Star Wars: Battlefront vezető producere, Sigurlina Ingvarsdottir a játék hivatalos oldalán megerősítette, a maga kilencmillió játékosával az Electronic Arts történetének legnagyobb bétáját produkálta a Star Wars: Battlefront.
1444730405

SW: Battlefront - íme, a maradék három játékmód

A DICE leleplezte a béta menüjében feltűnt (még elérhetetlen) játékmódokat is, így már képben lehetünk, hogy mit kínál majd Star Wars: Battlefront végleges verziója. Természetesen lesz szezonbérlet is.
1444629641

SW: Battlefront - egy nappal tovább tart a béta

A Star Wars: Battlefront hivatalos oldalán jelentette be a játék közösségi menedzsere, Mathew Everett, hogy egy nappal tovább, azaz holnapig tart a játék múlt hét csütörtökön indult publikus bétatesztje.
1444404261

Star Wars: Battlefront - újabb szervereket indítanak

Kissé problémásan indult a Star Wars: Battlefront bétája: sokan nem tudtak csatlakozni a szerverekhez, míg másokat a játék közben dobott le a játék. Jó hír, hogy a fejlesztők dolgoznak a hibák kijavításán.
1444316456

SW: Battlefront - Han Solo és Leia is a hősök között

A mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a Star Wars: Battlefront hétvégéig tartó nyílt bétatesztje, egy lelkes rajongó pedig megnézte, milyen fájlokat tartalmaz a PC-s béta - talált is néhány érdekességet.
1444132855

SW: Battlefront - ilyen gép kell majd neki

A Star Wars: Battlefront hivatalos Origin-adatlapján végre felbukkant a játék PC-s változatának pontos rendszerkövetelménye. Emellett az is biztossá vált, nem lesznek mikrotranzakciók a játékban.
1444063838

Star Wars: Battlefront - négy új játékmód

A nyugati sajtó már rátette a mancsát a Star Wars: Battlefront bétájára és a menüben feltűnt nekik négy olyan játékmód is, amiket még nem leplezett le a DICE. Emellett egy csokornyi gameplay felvételt mutatunk a shooterről.
1443358800

Star Wars: Battlefront - újabb részletek a bétáról

Másfél hét múlva rajtol el a Star Wars: Battlefront bétatesztje, amin mindenki részt vehet majd. Érkezett még néhány apró infómorzsa a tesztidőszakkal kapcsolatban, ezeket osztjuk meg most veletek.