Telitalálat az új Star Wars: Battlefront-reklám

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 19.
  • Videó
Link másolása
Úgy látszik, ez a nap a Star Warsról fog szólni, befutott ugyanis a Battlefront új, élőszereplős reklámja is. Telitalálat lett a kisfilm, valószínűleg sok rajongó érzi úgy magát, mint a főszereplő úriember.

Új reklámfilmet kapott a Star Wars: Battlefront, amely arra hivatott, hogy elcsábítsa a kiéhezett Star Wars-rajongókat egy kis multis csatározásra. Nálunk betalált:


Ezzel együtt egy kevésbé jó hírt is kaptunk, a DICE ugyanis megerősítette, hogy a rajt alkalmával még biztosan nem lehet privát meccseket játszani a játékban. Azt ugyan nem zárta ki a fejlesztőcsapat, hogy később bevezetik ezt az opciót (elvégre a Titanfall is csak a megjelenés után kapta meg), de további konkrétumokat nem árult el a témában.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

20.
20.
Hunszi
egy jó kis 50%os ackió alkalmával megfogja érni, de addig semmiképp
19.
19.
patka21991
Ütős videó :D A legjobb rész mikor kivágja az ablakon a széket. :D
18.
18.
Stranger
#16: Hát igazából már kisebb újításoknak is örülnék. Pl. az arena FPS-ek miatt ránk maradt pörgést el kellene már felejteni. Már a Battlefield is lesüllyedt a CoD szintjére. Rohanj és lőj.
Merjenek csak nagyot álmodni a készítők. Ne az legyen, hogy belépek a játékba és egyből megy a darálás ezerrel és ez is van végig.
Random ötlet. Hoth: A lázadóknak fel kell készülnie a támadásra, ágyúkat elhelyezni, űrhajókat beállítani, adatokat kimenekíteni X űrhajóval az űrbe, ahol párhuzamosan folyik egy másik csata. Az ellenséges csapatnak ezt megakadályozni, ha nyernek az űrben, lehozni az űrhajókat, stb. Szerintem ez nem egy lehetetlen elképzelés. De nyilván nem én ülök ott és kapom a milliárdokat játékötletekért.
Nézz meg egy Planetside 2-t. Az sem egy világmegváltás, de legjobb pillanatainál van egy kis nextgen érzés. (Persze ott volt az 1.rész is). Elindul 4 Galaxy bennük 48 emberrel, ahogy beérnek az ellenséges területre, elkezdenek rájuk tüzelni Jönnek az ellenséges gépek, viszonozzák a tűzet. Miután elérik a kitűzött célt, a katonák kiugranak. Persze ott van alattuk 200 ellenség és ki tudja mennyit barát. A lényeg, hogy megy a nagy betűs háború ezerrel. Eközben a nagy nextgen Battlefront-ban 40 ember rohangál fel-alá és még a lépegetőket sem irányíthatjuk. BF1942 SW mod-ban megcsinálták, hogy bármit irányíthassunk. Akár a legnagyobb űrhajót is. 1 ember vezette, 4-en gépágyúknál, miközben a többiek beszálltak onnan a kisebb űrhajókba, drop podokba támadni. És ez csak egy random mod volt.
Fantáziátlanok a mai játékok. Az első igazi, next-gen játék a Star Citizen lesz. Na olyat még nem láttunk. Ha csak azt megcsinálnák SW-ben... De nem fogják, mert ebből is eladnak majd 10 millát.
17.
17.
kamgecam
#8: Lesz ehhez tartalom,de megrohadhatnak hogy így lehúzzák az embert és majd dlc-k tömkelege után lesz teljes a játék.
https://www.youtube.com/watch?v=g8vR-I3ccCA

Egyébként Bf4 Premium-ot is 8000 ft-ért vesztegették ps store-on.Csomószor leárazták már,plusz még nagyon sokan játsszák.
Ettem is a kefét hogy minek vettem meg rögtön megjelenéskor de most okosabb leszek! :)
16.
16.
delphijos
#15: Nem vitatkozni akarok, csak kiváncsiságból kérdezem, hogy egy CSAK multi játékban milyen innováció kellene? Milyen újítások, amik megreformálnák a játékmenetet amit sok ember hiányol, de úgy hogy közben azok se akadjanak ki akik meg nem feltétlenül akarnak "hatalmas" újdoságokat. Nem mondom hogy minden jó így, de azért nem olyan egyszerű kérdés ez.
13.
13.
Drazhar
#8: Jump pack ÉS puska az így egy létező kombó, mivel ezzel toltam végig a bétát.
(Egyedül a gránátról kell ilyenkor lemondani, de ha a fenti kettő volt az álmod akkor az valóra vált :D)
8.
8.
Egy év múlva maximum a teljese, kiterjesztett, gyűjtői, digital deluxe, prémium, season pass extended verziót kapod meg 18'000-ért és nem fogsz tudni összehozni egy 20vs20-as meccset és úgy jársz, mint én hétfő este, hogy több meccsen is egymagam harcoltam a maradék 12 lázadóval szemben... :DDD

Na jó, a viccet félretéve (?) a bétában nem lehetett vinni egyszerre jump-pack-et és puskát. Ez változott ? Mert az egy dolog, hogy négy cucc, de ha az egyikre csak gránátot pakolhatok, a másikra meg csak kiegészítőt akkor ugyanott vagyok. Például ion vagy sima gránát, jump-pack vagy puska... ennek így nem sok értelme, folyamatosan kompromisszumokkal indul a meccs.
Aztán nem ártana valamit csinálni a lő távokkal, legalább legyen kötelező field of view és blur, hogy ne lássa az ember és ne tudjon célozni, vagy a távolság arányával csökkenjen a találat erőssége. Mert ez így baromi idegesítő és tönkre teszi a játékot. A Lázadók respawnja is teljesen használhatatlan, persze tudom, nem kell meghalni, de ebben a játékban egy dolgot nem lehet szintem megoldani, életben maradni több percig, úgy, hogy a csata közepében van az ember. A repülő járművek irányítása meg katasztrofális ( gamepad nélkül ) szóval ott is lenne mit javítani. A küldetés pályákat ( alias survive ) egy az egyben szanálni és csinálni helyette akár űrcsatát, akár single módot, bánom is én, mert ez így semmit sem ér... Mindegy ... hagyjuk ! :(((
7.
7.
kamgecam
Rohadt sok tartalmat fognak nyomni még hozzá ahogyan a Bf3-nál vagy Bf4-nél is,majd akkor megveszem egyben az egészet 1 év múlva 9000 ft-ért ps4-re!
Úgyis annyi játék van még amit be kell fejeznem,no meg jön a Fallout 4 ami viszont day one,addig Wasteland 2-vel fogom nyomatni.:)
6.
6.
Cipo3
#2: Nekem bejött. A kártya rendszerben nem 2 dolgot hanem 4 dolgot tudsz egyszerre hasznáni + a fegyvered.

van 3 kártya + 1 felvett cucc a pályán. Ez mégse egy mortal combat ahol 34 féle rugástechnika közül választhatsz.

A hangulat fergeteges, a kinézet szintén. a pályák tényleg rövidek és a season pass pofátlanul drága.
5.
5.
hadzsime
#2: Ha valamire egy jó cím/márka van rá írva, akkor viszik mint a cukrot, még ha túlárazott szar is az egész. Lásd --> apple
4.
4.
Sznfctm
Szerintem úgy lenne inkább telitalálat, ha félbe lenne vágva a kép, és csak az alját látnánk a trailernek, a felső részen pedig egy link lenne, "buy the season pass" felirattal. :P
3.
3.
#2: A lehető legjobban összefoglaltad szerintem, nincs is hozzáfűzni valóm, csak hogy egyetértek.
2.
2.
koviprog
Igen ebbe a játékba lényegében semmi nincs. Nincs egy normális single kampány amiben mindent lehetne mondjuk vezetni, használni, story stb.. nincs benne privát meccs, 300km bárki leszed, bármivel egyáltalán csoda hogy lehet benne használni fegyvert és gránátot egyszerre. Nagyon irigylem azokat akiknek bejön és hosszú órákat elvannak vele nekem sajnos a béta elég volt ebből, nem beszélve hogy 11.000 ft.-ért egy 50% tartalommal megpakolt, csak multis játékot kap az ember pazarlás volt ez most a DICE részéről több ezer dologgal meg lehetett volna tömni ezt az ötletet, de ez is csak +3000ft + 1500ft + SEASON PASS +pályák majd valamikor. Ettől még egy X-Wing Vs. Tie Fighter is több volt legalább lehetett csillagromboló ellen menni és űrben lövöldözni. Csináltak egy mikró világot egy hatalmas univerzumnak kamu reklámokkal.
1.
1.
Cipo3
Aki játszott vele tudja hogy nincs 3 AT-AT meg 3 tie nem repül kötelékbe meg, meg meg....na de ez csak egy reklám elnézzük neki. Tényleg jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...