Prey

FPS
Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Human Head Studios
Természetfeletti erők, űrlények, indiánok... mindez a 2005-ös E3 legjobb FPS-ében, a Prey-ben!
Értékelés: 8.5
  • Prey 2006. július 16.
  • Prey 2005. július 28.

Bezárt a Human Head, a csapat a Bethesdához ment

Tegnap jelent meg a nagy múltú Human Head Studios legújabb és egyben utolsó játéka, a Rune II. A csapat az imént bejelentette, hogy lehúzza a rolót, a fejlesztőket a Bethesda karolta fel.

Egy percig mozog a törölt Prey 2

A Human Head Studios fejlesztésében készült második Preyt meglehetősen hosszas huzavona után érte utol a végzete, mígnem négy évvel ezelőtt hivatalosan is törölték a projektet. Kár, mert elég dögösen nézett ki.

Megérkezett a Prey gépigénye

Miközben a konzolosok a demót próbálgathatják, a PC-sek a gépigénnyel vigasztalódhatnak: kiderült, hogy milyen vas kell a Prey-hez, valamint a beállítási lehetőségekről is mesélt a Bethesda.

E3 2015: A Human Head a tengerre megy

A Shinra Prototype Accelerator Program részeként készíti új játékát a Prey fejlesztője. A címét még nem tudjuk, de azt már igen, hogy egy tengeri hadviselésre koncentráló multis alkotás lesz kalózokkal és tengeri szörnyekkel.

Nyilvánossá válik a Doom 3 forráskódja

A QuakeCon egyik legérdekesebb bejelentése volt, mikor John Carmack a nyitóbeszéde alatt megemlítette: az év végén nyilvánossá teszi a Doom 3 forráskódját. Persze mindez nem feltétlenül a játék miatt fontos, inkább az alatta futó motor, az id Tech 4 számít: ez hajtja majd például a Prey 2-t is.

A Zenimax médiacsoport megkapta a Prey jogait

A Prey végigjátszása után megjelent üzenet óta tudjuk, hogy Tommy kalandja egyszer folytatódik majd. Az évek során nem sok előrelépés volt - egészen eddig!

iPhone-on is tiszteletét teszi a Prey

A PC, a Mac és az X360 után iPhone-on tiszteletét teszi a népszerű Prey. Az FPS átiratát a MachineWorks fejleszti, megjelenésére pedig néhány héten belül számíthatunk.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

A második Prey meglepetés!

Ha még emlékeztek a tavalyi meglepetésre, akkor idén sem kell csalódnotok, habár most inkább a konzol tulajoknak kedvezünk.
  • Írta: Mast3rmind
  • 6 komment

Marc Ecko a Prey alkotóival dolgozik együtt

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Marc Ecko a Getting Up: Contents Under Pressure című játéka után saját fejlesztőcsapatot alapított Marc Ecko Entertainment néven.

Már a Steamről is elérhető a Prey

A Human Head Studios, a 3D Realms és a Valve közösen jelentette be, hogy a mai naptól kezdve a Steam rendszerén keresztül is megvásárolható a sci-fi témájú Prey.

Prey - Túl az egy millión: a folytatás következik...

A 3DRealms munkatársa, Scott Miller a napokban azt írta blogjában, hogy nem régen megjelent sikerjátékukból, a Prey-ből 1 millió darabot értékesítettek.

Több, mint ötszáz friss kép landolt galériánkban!

Valamiféle nagy durranással akartuk zárni a hetet, így gondoltunk egyet, s több, mint 500 vadi új képet töltöttünk fel galériánkba. Érdemes leellenőrízni az összeállítást!

Prey- és The Settlers II-javítások érkeztek

Két igen jól sikerült alkotáshoz érkezett frissítés az imént: a Prey és a The Settlers II: The Next Generation legújabb javításait szerverünkről tölthetitek le.

Prey-kiegészítés érkezett Xbox 360-ra

PC-re 1.2-es javításként jelent meg a most érkezett X360-as Prey-kiegészítés, mely nem kevés tartalmi pluszt ad a 3D Realms belső nézetű lövöldözőséhez.

Tölthető a Prey első javítása

A 3D Realms az X360-as javítás után elkészült a PC-s Prey-patch munkálataival, így fel is lőtte azt az internetre - a letöltésért erre parancsoljatok...
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

A 12 legjobb rötyi, melyet játékban láttunk

A Maxim Online összegyűjtötte a videojátékban valaha látott 12 legjobb WC-t. A toplistát természetsen képekkel együtt mi is leadjuk nektek!

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.

2007-ben kerül filmvászonra a Prey

Bár sokat nem tudni a címben szereplő alkotásról, de nagyon reménykedünk benne, hogy Uwe Boll mester egyelőre nem tette rá a csúnya, pénzes mancsait...

Prey meglepetés!

Megérkezett számotokra a meglepetés, melyre oly sokan vártatok... Zoenn és Daks már első kézből ki is próbálták és náluk sem maradt el a siker! Katt ide!