Diablo III: Reaper of Souls PC, PlayStation, Xbox

Készül a Diablo III első kiegészítőlemeze, a Reaper of Souls.
1394629235

Szép prémiumot tett zsebre Bobby Kotick

Az Activision Blizzard igazgatótanácsa hatalmas bónuszt ítélt oda a cég vezérigazgatójának, Bobby Koticknak, annak ellenére, hogy a bevétel csökkent. Az úriember tavalyi, "újjáépítő éve" miatt érdemelte ki a prémiumot.
1394456452

Diablo III: Reaper of Souls - zenei kóstoló

A Blizzard volt olyan kedves és ízelítőt adtott a Diablo III: Reaper of Souls betétzenéiből a Battle.neten. A minőségi darabok már a fejlesztők védjegyévé váltak, ezúttal sincs ez másképp. Hallgassunk bele!
1394121625

Diablo III - két hét múlva bezár az aukciós ház

Sokak szerint a legutóbbi patch végre olyan formába hozta a Diablo III-at, amilyennek mindig is lennie kellett volna. Az új kiegészítőig hátralévő időben plusz 50 százalék XP-t kapunk a játékban.
1393860646

Itt a Diablo III: Reaper of Souls TV-szpotja

Három hét múlva kiegészül a Diablo III, így a marketingkampány már a tévécsatornákat sem kerülheti el. A következő félperces előzetest láthatjuk majd a mosópor és a tamponreklámok között, ha jó helyre születtünk.
1391943600

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.
1391079636

Diablo 3: Reaper of Souls - ilyen a gyűjtői kiadás

A Blizzard végre leleplezte a Diablo 3: Reaper of Souls - Collector's Editiont, amely számos extrával kényezteti a rajongókat. A 80 dollárba kerülő csomagban számos ingame és kézzel fogható finomságot találunk.
1387477474

Megvan a Diablo III: Reaper of Souls dátuma

A Blizzard Entertainment bejelentette a Diablo III expanziójának megjelenési dátumát, illetve fogyasztói árát. Kiegészítőről lévén szó, a játék nyomott áron kerül a boltok polcaira jövő tavasszal.
1384243220

Diablo III PS4 - lesz Remote Play funkció

Habár a Blizzard korábban azt nyilatkozta, hogy még "vizsgálják" a Remote Play lehetőséget a PS4 és a Vita közt, ám a fejlesztés már előrehaladott, s a funkció működik. Maguk a fejlesztők posztolták ki a Twitteren.
1383991200

Jön a Diablo III: Ultimate Evil Edition

A Blizzard bejelentette a Diablo III: Ultimate Evil Editiont, ami kizárólag PlayStation 4-re jelenik majd meg. Az exkluzív fícsörök melett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazza a csomag.
1383908440

Traileren a Diablo III: Reaper of Souls

A Blizzard most egy előzetes keretében taglalja a Diablo III első expanziójának újdonságait, mindezt gameplay jelenetekkel prezentálva. Szó lesz a friss játékmódokról és a frissített Paragon-rendszerről is.