Resogun

PlayStation 4

Sci-Fi, side scrolling
Kiadó: Sony Computer Entertainment Inc., Fejlesztő: Housemarque
A Housemarque sci-fi shoot 'em upja PS4-en.
Értékelés: 8.5

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.

PS4 Pro-támogatást kap a Resogun

A PlayStation 4 egyik legjobb nyitócíme volt a Resogun, melyhez hamarosan megérkezik az PS4 Pro-támogatás is. 4K-s felbontást és HDR-támogatást ígérnek a fejlesztők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még meg sem jelent, de már az egyik legmegosztóbb PlayStation 4-exkluzív a The Order: 1886. Pénteken már ti is rávethetitek magatokat, addig maradnak a hunok meg a háborúzás.

A jövő héten jön a Resogun Defenders

A Housemarque megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Resogun második DLC-je. A shoot 'em up bővítménye két új játékmóddal, illetve eddig soha nem látott power-upokkal bővíti a felhozatalt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.

Hivatalos: PS3-ra és Vitára is jön a Resogun

A meglepetést ugyan a Sony XDev Studio Europe vezető producere lelőtte október végén, mára azonban hivatalossá vált: az előző generációs PlayStationön és PS Vitán is tiszteletét teszi a PS4 nyitócíme.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

PlayStation Vitára is jön a Resogun

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a hír kapcsán, de ha hihetünk a Sony XDev Studio Europe vezető producerének, PlayStation Vitára is megjelenik a most még PS4-exkluzív Resogun.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

E3 2014: Az első galériafrissítés

Már most rengeteg kép gyűlt össze az E3-on részt vevő játékokról: igyekeztünk szorgalmasan leszüretelni őket, most pedig egy kalap alatt átnyújtjuk nektek a Metal Gear Solid 5, a Forza Horizon 2 és sok más cím screenshotjait.

E3 2014: Egyéb bejelentések a Sonytól

A fontosabb bejelentéseken és kedvcsinálókon kívül igyekeztünk összeszedni az a Sony sajtótájékoztatójának egyéb résztvevőit is. Az indie címeket is csokorba szedtük, hogy biztosan ne maradj le róluk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

PS4 - mobilnettel is működik a Remote Play

Habár a Sony azt kommunikálta felénk, hogy csak a saját lakásodban használhatod a Remote Play-funkciót a PS4 és a PS Vita között, egy Youtube-felhasználó megcáfolta a céget. Bizony, utazás közben is játszhatunk.

Resogun - még több kedvcsináló

A Resogun a PlayStation 4 egyik legígéretesebb nyitócíme, ráadásul a PlayStation Plus-előfizetőknek ingyenes is. Most két újabb trailert nézhettek meg belőle, a szájtátás még mindig garantált.

Resogun - előzetes pályamustra

Miután sem az új Killzone-tól, sem a Knacktől nem volt elragadtatva a szaksajtó, így a Housemarque shoot' em upjának kell öregbítenie a PS4 nyitócímeinek minőségét. A srácok sikerrel vették az akadályt!

Készül a Dead Nation folytatása?

Nagyon úgy fest, hogy készül a Dead Nation folytatása, az új rész ráadásul PlayStation 4-re érkezik. A bejelentést a Housemarque kezdte el teaselni az új Resogun-traileren keresztül.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

GC 2013: Bejelentések ömlesztve

Az elmúlt napokban számos kisebb játékbejelentés is történt Kölnben - elsősorban az indie fejlesztők produktumai kerülnek most terítékre. A teljesség igénye végett illik megemlékezni róluk, elvégre igazi gyöngyszemeket is találunk.