Deus Ex: Mankind Divided

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, FPS, Sci-Fi
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Eidos
A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Értékelés: 8.0

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Nincs még vége a Deus Exnek

David Anfossi, az Eidos Montréal főfejese kijelentette, hogy az alacsony bevétel ellenére sem kívánják hidegre tenni a Deus Ex-sorozatot. A folytatás egyelőre nincs tervben, de Adam Jensen története még nem ért véget.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.

Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.

Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.

Deus Ex: Mankind Divided - közeleg az új sztori DLC

Már nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Divided második sztori DLC-jére, lévén a jövő hónapban megkaparinthatjuk. Voltaképp egy előzménytörténettel lesz dolgunk, melyben Jensen egy szigorúan őrzött börtönbe látogat el.

Ingyenes az új Deus Ex előrendelői DLC-je

A Square Enix ingyen elérhetővé tette a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői DLC-jét minden platformon, így most már bárki hozzáférhet az egyedi skinekhez és az extra küldetéshez.
 • Írta: barackostej
 • 0 komment

Néhány játék rosszabbul fut PS4 Prón

A héten boltokba került PlayStation 4 Pro látványosabban és simábban futtatja a korábbi címeket, legalábbis papíron így kéne lennie. Néhány játék esetében - azonos felbontás mellett - mégis az eredeti PS4 kerül ki győztesen.

Deus Ex: Mankind Divided - itt a HDR-támogatás

A Square Enix és az Eidos Montreal a Twitteren jelentette be, hogy felülnek a HDR-vonatra és egy sebtapasz jóvoltából legutóbbi játékuk, a Deus Ex: Mankind Divided is csatlakozik azon címekhez, amely támogatni fogja a funkciót.

Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided első DLC-je

Mától elérhető a Deus Ex: Mankind első DLC-je, mely a System Rift címet kapta. Ebben egy régi ismerős tér vissza, Frank Pritchard, akivel egy misztikus csoport után nyomozunk.
 • Írta: barackostej
 • 3 komment

Amerikai toplista: a Madden vitte a hónapot

Leheletnyi erősödést mutatott az amerikai játékpiac a tavalyi évhez képest. Augusztusban több olyan játék is megjelent, amely segített növelni a bevételeket, és sokat számított, hogy boltokba került az Xbox One S is.
 • Írta: fojesz
 • 1 komment

Brit toplista: megőrizte elsőségét az Overwatch

A Blizzard shootere a múlt héten sem talált legyőzőre, miközben az F1 2016 felkapaszkodott a dobogó második fokára, annak ellenére, hogy most kevesebb példányt adtak el belőle. Az új Deus Ex a harmadik helyre csúszott vissza.
 • Írta: zoenn
 • 8 komment

Brit toplista: újra élen az Overwatch

Nem sokáig tartott a Deus Ex: Mankind Divided királysága, a Square Enix játékának már csak egy ezüstéremre futotta a folytatásban. A trónt az Overwatch foglalhatta el - megint.
 • Írta: fojesz
 • 7 komment

Deus Ex: Mankind Divided - íme, az első DLC!

Nem tudom, hogy álltok az új Deus Exszel, de szeptember 23-ig érdemes lenne befejeznetek: a Square Enix akkorra ígéri az első nagyobb DLC megjelenését, amiben egy jól ismert karakter is visszatér majd.

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.
 • Írta: Shifty
 • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Deus Ex: Mankind Divided - sovány szezonbérlet

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de az egyik brit játékbolt honlapján már megtalálható a héten boltokba kerülő Deus Ex: Mankind Divided szezonbérletének részletes tartalma.
 • Írta: Shifty
 • 4 komment