Hyrule Warriors

Nintendo 3DS, Wii U, Nintendo Switch

Akció, Kardozós, hack and slash
Kiadó: Tecmo Koei, Fejlesztő: Tecmo Koei
A The Legend of Zelda és a Dynasty Warriors ötvözése.
Értékelés: 7.9

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb játékmegjelenésből ezúttal ugyan kevesebb lesz, de a mennyiséget nem érheti panasz, szinte minden platformra érkeznek újabb címek. Lássuk, mi jó vár ránk a következő héten!

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Mozgásban a Hyrule Warriors: Definitive Edition

A Nintendo a januári Direct Miniben jelentette be, hogy a Wii U-en és 3DS-en már játszható Hyrule Warriors is átköltözik a Nintendo Switch-re. A játék most megkapta az első teljes előzetesét.

Két újabb Wii U-játék költözik Switch-re

A Nintendo Direct Miniben több portot is bejelentettek a Nintendo Switch-re, és sokukhoz már megjelenési dátumunk is van. Az eredetileg Wii U-ra megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze is platformot vált.

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem maradunk játékmegjelenés nélkül, tény, hogy a szokásos Steam-áradatot leszámítva kissé lazábbnak tűnik a húsvét előtti pár nap. Mint mindig, most is összeszedtük, hogy mire számíthattok majd!

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.

E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.

E3 2015: Nintendo 3DS-re tart a Hyrule Warriors

A The Legend of Zelda és a Dynasty Warriors szerelemgyereke a Nintendo handheldjén is napvilágot lát, ráadásul új karaktereket is kapunk. Még az is elképzelhető, hogy Link női változata is játszható lesz.

Brit toplista: még mindig a Destiny az első

Habár több új játék is megjelent a múlt héten, és ezek ráadásul jól is szerepeltek, a Destinyt nem tudták megszorongatni az Egyesült Királyságban. Így megint a Bungie FPS-e vezeti a brit toplistát.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

A heti galériafrissítés

Szerencsére friss képek terén nem beszélhetünk uborkaszezonról, az év 28. hetében olyan játékokról is láthattok anyagot, mint a Fortnite, a Civilization: Beyond Earth, a The Walking Dead új epizódja és a Samurai Warriors 4.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Hyrule Warriors - képek és gameplay

A Tecmo Koei és a Nintendo együttműködésének gyümölcse a Hyrule Warriors lesz. A játékot egy The Legend of Zelda-témájú Dynasty Warriorsnak kell elképzelni, jóval több akcióval. Új képek és egy videó érkezett róla.

E3 2014: Negyven perc a Hyrule Warriorsszal

A Tecmo Koei és a Nintendo összeborulásának gyümölcse a Hyrule Warriors lesz, amely egy Zelda-témájú Dynasty Warriors-játéknak ígérkezik. Most jó hosszan belenézhetünk a produktumba.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.

Képeken a Hyrule Warriors

A Hyrule Warriors talán a legjobb dolog, ami a The Legend of Zeldával történhet. Egy kizárólag Wii U-ra érkező spin-offról van szó, amelyben Link és társai egy Dynasty Warriors-féle játékban találják magukat.