Evolve PC, PlayStation, Xbox

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.
1421218834

Evolve - Bemutatkozik Behemoth

Közeledik a Turtle Rock multiplayer shooterének, az Evolve-nak a megjelenése, így felgyorsultak az események a játék körül. Így ma bemutatkozott Behemoth, a negyedik játszható szörny, illetve többet tudhatunk meg a DLC-kről.
1421078412

Evolve - Befutott a PC-s változat gépigénye

Jövő hónap elején mutatkozik be a Turtle Rock multiplayer lövöldéje, az Evolve, ami hamarosan egy Xbox One-exkluzív bétateszttel melegít a premierre. A PC-seknek addig a most közzétett hivatalos gépigénnyel kell beérnie.
1420826441

Evolve - részletek az Xbox One-os bétáról

A Turtle Rock ma jelentette be az első konkrét részleteket a csütörtökön aranylemezre került Evolve Xbox One-exkluzív bétatesztjéről. A móka már a jövő héten kezdetét veszi és öt napon át tart majd.
1420741834

Aranylemezen az Evolve, befutott az intró

A Turtle Rock Studios örömmel jelentette be, hogy a 4v1-es küzdelmekre kihegyezett kooperatív shooterük végre aranylemezre került. Most már csak a sokszorosítás van hátra, így a tervezett időben megjelenhet az Evolve.
1419062401

Evolve - Akcióban a harmadik szörny

A héten hivatalosan is bemutatkozott a jövő év elején Xbox One-exkluzív nyílt bétateszttel is kedveskedő Evolve harmadik főszörnye, Wraith, akit most az IGN jóvoltából akció közben is alaposan szemügyre vehettek.
1418926009

Frissítve: Ilyen az Evolve harmadik szörnyetege

A Wraith leleplezésére már várunk egy ideje, és most egy leleményes YouTube-felhasználó jóvoltából egy kiszivárgott felvételt nézhetünk meg az Evolve harmadik szörnyetegéről. A tintahal és rovarok keresztezésének néz ki.
1418749210

Evolve - egy órán át a perkekről

A Turtle Rock nemrégiben egy órán át streamelte az Evolve-ot, a közvetítésben szó esett a perkekről is, amik további bónuszokat adnak vadászainknak, némi taktikai ízt csempészve a szörnnyel vívott küzdelmekbe.
1417703458

Oktatóvideókon az Evolve

Csak értetlenül pislogsz az Evolve különböző játékmódjain? Némi tanácsra vágysz, hogy ne te húzd a rövidebbet a az összecsapások során? Akkor most jól figyelj, hiszen minden játékmód megkapta a maga oktatóvideóját.
1417542516

Evolve sztori trailer

Az imént friss kedvcsinálót kapott a jövő év februárjára áttolt Evolve. Az új trailer a Turtle Rock csapatalapú, négyfős kooperatív akcióra kihegyezett shooterének történetét vázolja fel.
1417023043

Evolve - a Nest mód rejtelmei

A Turtle Rock folyamatosan adagolja a friss részleteket az Evolve-ról, most a Nest módot nézhetjük meg közelebből. A cél az, hogy a vadászok elpusztítsanak hat masszív tojást a pályán, a szörny ezt meg akarja akadályozni.