Evolve PC, PC ÚJ, PlayStation ÚJ, PS4, Xbox ÚJ, XBOXONE

A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.
1398344400

Interaktív gameplay traileren az Evolve

Befutott az Evolve nemrég teaselt előzetese, ami hosszasan mutogatja az FPS játékmenetét, méghozzá interaktívan: mindegyik szereplőtől látunk egy kis akciót, és te magad válthatsz közöttük.
1397916055

Ilyen lesz a 4v1 játékmód az Evolve-ban

A Turtle Rock Studios egy teaser videót lőtt fel az Evolve fő játékmódjáról, melyben négy vadász esik nekik a szörnyetegnek, amit szintén egy játékos irányít. Akcióból és váratlan fordulatokból nem lesz hiány.
1397455229

Evolve - féltucat screenshot érkezett

Még mindig a PAX Eastről szállingóznak a látnivalók: ezúttal az Turtle Rock kooperatív lövöldéjéről szereztünk hat screenshotot. A négyfős vadászcsapat ádáz küzdelembe keveredik a szörnyeteggel. A stílus új királyával van dolgunk?
1392739920

Evolve - magyar feliratos fejlesztői napló

Megérkezett az Evolve első fejlesztői naplója, amiben a játékból felvett gameplay jeleneteket láthatunk, miközben a Turtle Rock srácai elmondják, hogy mit kínál majd a kooperatív-kompetitív anyag.
1392127200

Evolve - íme, az első gameplay jelenetek!

Az imént befutottak az első érdekesebb látnivalók a Turtle Rock új fejlesztéséből, az Evolve-ból. Látványos screenshotokat, egy baromi hangulatos trailert és pár percnyi gameplayt kaptunk.
1391868660

Evolve előzetes

A Turtle Rock Studios szerint az Evolve nem csak egy szimpla shooter lesz, újradefiniálja majd a multiplayer lövöldék műfaját. Nagy szavak ezek, de talán a Left 4 Dead fejlesztői tudják, hogy mit beszélnek.
1390217680

Evolve - íme, a negyedik kaszt

A Game Informer lerántotta a leplet a Turtle Rock Studios kooperatív lövöldéjének negyedik karakterosztályáról is. A medic - bármilyen hihetetlen - gyógyítja csapattársait, de csodákra nem képes. Vagy igen?
1389967253

Evolve - infók a trapper és a support kasztról

Markov után újabb két szereplő mutatkozik be a nagyközönség előtt: Griffin és Hank, azaz a trapper és a support. Mellettük igen nehéz dolga lesz még a toronymagas idegeneknek is. Belevaló fickók, annyi szent!
1389870052

Evolve - bemutatkozik Markov

A Turtle Rock Studios szépen-lassan adagolja a legújabb kooperatív shootere új információit. Ezúttal az assault kaszt prominens képviselőjéről, Markovról hullt le a lepel. Szívós, mindenre elszánt fenegyerek ő.
1389280592

Evolve - befutottak az első részletek

Végre megérkeztek az első bővebb információk a Left 4 Dead fejlesztőinek legújabb kooperatív shooteréről. Az Evolve le sem tagadhatná felmenőit, az összedolgozás elengedhetetlen a túléléshez.