Evolve

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Multiplayer, Sci-Fi, szörnyes
Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Turtle Rock Studios
A kooperatív és a kompetitív multit vegyíti a Left 4 Dead készítőinek új játéka.
Értékelés: 7.5

Leállítják az Evolve szervereit

A Turtle Rock 2015-ben megjelent 4v1-es multis összecsapásokra koncentráló alkotását szeptemberben elkaszálják. Az alapjáték dedikált szerverei leállnak, és a free-to-play Evolve Stage 2 alól is kihúzzák a dugót.

Itt vannak a márciusi Games With Gold-játékok

Bejelentette a Microsoft a márciusi Games With Gold-játékokat. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, megkapják a Layers of Feart és a Borderlands második részét is.

Újabb kooperatív FPS-en dolgozik a Turtle Rock

A Left 4 Deadet és az Evolve-ot jegyző Turtle Rock marad a kaptafánál, újabb kooperatív FPS-en dolgoznak a srácok a free-to-play játékokra szakosodott Perfect World Entertainment közreműködésével.

Így nyírta ki a Take-Two a fejlesztőit

Egy névtelenségbe burkolózó egykori Irrational Games-fejlesztő kitálalt. Elárulta, hogyan szólt bele a kiadó a The Bureau: XCOM Declassified, a Mafia III és más címek munkálataiba, és vált elkerülhetetlenné a kudarc.

Véget ért az Evolve támogatása

Habár a szerverek elérhetőek maradnak egy darabig, a fejlesztők nem támogatják tovább az Evolve-ot. Ezzel lényegében véget ért az aszimmetrikus multiplayert ígérő lövölde pályafutása, a free-to-play modell sem hozott megváltást.

Jót tett a free-to-play modell az Evolve-nak

Az első statisztikai adatok alapján úgy tűnik, hogy jót tett az Evolve-nak a free-to-play modellre való átállás, ugyanis a Steam statisztikái szerint rengeteg játékos csatlakozott a vadászathoz.

Frissítve: Free-to-play lesz az Evolve

Másfél éve már, hogy megjelent a Turtle Rock csapatának legutóbbi alkotása, az Evolve. Éppen ezért kissé meglepő, hogy a nem túl sikeres játék honlapján megjelent egy visszaszámláló.

Új játékon dolgozik az Evolve fejlesztője

Vadonatúj játékon dolgozik a Left 4 Dead és az Evolve játékokat is fejlesztő Turtle Rock Studios. A csapat honlapján meghirdetett új pozíció legalábbis arra enged következtetni, hogy valami új dolgon szorgoskodnak a srácok.

A hét legjobb játékakciói

A héten is szuper leárazásokkal kedveskednek nekünk a kiadók, így például a Borderlands, az Evolve, a Metro-sorozat, a frissen megjelent Superhot, a The Witcher-sorozat vagy éppen a System Shock 2 vehető meg kedvezményesen.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Evolve - a jövő héten érkezik Gorgon

Hamarosan megérkezik a Turtle Rock Studios kooperatív akciójátékának ötödik szörnye, Gorgon is. A kicsike amellett, hogy savat köp, még hálót is lő, amivel lelassíthatja a vadászokat. Emellett jön az Ultimate Edition is.

Jön az Evolve: Ultimate Edition

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2K még egy bőrt lehúz az Evolve-ról. Az Amazon webáruház szellőztette meg az Ultimate Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja.

A hétvégén ingyen játszható az Evolve

A Turtle Rock Studios kooperatív módra kihegyezett shooterét a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n és Xbox One-on, ráadásul minden tartalomhoz hozzáférhetnek. Egyedül a PS4-esek maradnak ki a szórásból.

E3 2015: Evolve - folytatódik a vadászszezon

A következő hónapokban öt új karakter, pontosabban négy új vadász és egy új szörny érkezik majd az Evolve-hoz. Az első DLC már a jövő héten megérkezik, az assault kaszt kap egy új szereplőt.

Evolve - megérkezett az arénamód

Ingyenes DLC-vel bővült az Evolve. Az Arena mód pont az, aminek tűnik: a vadászok és a szörnyeteg egy zárt kupola alatt eshetnek egymásnak kötöttségek nélkül. Itt nincs vadászás és bujkálás, csak színtiszta akció.

52 millió leszállított példánynál jár a GTA V

Megérkezett a Take-Two legutóbbi negyedévre és üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentése. Ez utóbbi időszakban a cég profitja csökkent, pedig a Grand Theft Auto V továbbra is sikeres.

Evolve - köszöntsük az új vadászokat!

Alaposan felfrissül ma az Evolve, hiszen új karakterek és új pályák is érkeztek a multiplayer FPS-hez. A megjelenés apropóján kaptunk egy új előzetest is, ezt nézhetitek most meg.

Evolve - traileren az új vadászok

Ahogy arról beszámoltunk, március 31-én fizetős tartalmakat kap az Evolve. A Turtle Rock 4v1-es küzdelmekre kihegyezett akciójátékába négy új vadász és egy szörny kerül be, róluk szól az új előzetes is.

Evolve - ismét gyengítenek a Wraithen

A jövő héten nagy adag frissítést kap az Evolve, és gyakorlatilag ennek a felvezetéseként érkezett, illetve érkezik majd egy új patch, ami a játék egyensúlyán hivatott javítani. A Wraith gyűlölői örülni fognak.

Bemutatkoznak az Evolve új vadászai

A hónap végén mutatkoznak be az Evolve új harcosai, és akkor fut majd be a játék negyedik szörnye, a Behemoth is. Ahogy a készítők korábban beígérték, a karakterekért fizetni kell.