The Talos Principle

PC, Android, Macintosh, Unix/Linux, PlayStation 4

Sandbox, kirakós, filozófikus
Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Croteam
Feladványokkal gazdagon megpakolt puzzle-játék, melyben a fizikai kihívások mellett saját létünk és múltunk kirakósdarabjait is a helyére kell illeszenünk.
Értékelés: 8.1

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.
 • Írta: sirdani
 • 4 komment

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!
 • Írta: szlav
 • 3 komment

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

Elrajtolt az Xbox One-os The Talos Principle

Az eredetileg 2014-ben kiadott PC-s játék sokak kedvencévé vált filozófiai gondolataival és remek feladványaival, így várhatóan Xbox One-on sem lesz komolyabb gond a népszerűségi mutatókkal.
 • Írta: sirdani
 • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

Ezeket a címeket kapják a Humble Monthly előfizetői

Pár hónappal ezelőtt a Humble Bundle is elindította a saját szolgáltatását, melyben a PS Plushoz és a Games with Goldhoz hasonlóan havonta kapnak "ingyen játékokat" az előfizetők. Már elérhető a januári kínálat.
 • Írta: barackostej
 • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

The Talos Principle - így játszik az AI

Hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik a The Talos Principle, ennek apropóján pedig a fejlesztők kiadtak egy új játékmenet-videót. Ebben a tesztelő botot nézhetjük meg, amint megoldja a játékosoknak szánt feladatokat.
 • Írta: barackostej
 • 12 komment

The Talos Principle - talán Xbox One-ra is

Nem kizárt, hogy a Croteam és a Devolver Digital fejtörőkkel színesített játéka, a The Talos Principle a tavaly év végi PC-s premier után nem csak PlayStation 4-re, de Xbox One-ra is meg fog jelenni.
 • Írta: Shifty
 • 2 komment

Októberben érkezik a PS4-es The Talos Principle

Régóta készül már a Croteam puzzle-játékának, a The Talos Principle-nek a PS4-es változata, mely most végre pontos megjelenési dátumot kapott. Jó hír, hogy konzolra már a Deluxe Edition fog megjelenni.
 • Írta: barackostej
 • 2 komment

Kiegészül a The Talos Principle

Tavasszal folytatódik a The Talos Principle, a Road to Gehenna nevű kiegészítőben új helyszínekkel, karakterekkel és fejtörőkkel várja a rajongókat a horvát Croteam.