Battle Chasers: Nightwar PC

Játékváltozatot kap Joe Madureire klasszikus képregénysorozata.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1526319060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb játékmegjelenésből ezúttal ugyan kevesebb lesz, de a mennyiséget nem érheti panasz, szinte minden platformra érkeznek újabb címek. Lássuk, mi jó vár ránk a következő héten!
1506969000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!
1441968180

Frissítve: Kickstarterezik a Darksiders atyja

Joe Madureira még februárban jelentette be, hogy összehozott egy kis csapatot az egykori Vigil Games alapítóival, az első projektjük pedig nem más lesz, mint a Battle Chasers játékváltozata.
1425024000

Játék készül a Battle Chasersből

Joe Madureira a napokban megjelent teasere után elő is rukkolt a nagy bejelentésével: új csapatával játékot készít a Battle Chasers című képregénysorozata alapján, sőt magukat a füzeteket is folytatni fogja.
1424965800

Új játékot teasel a Darksiders atyja

Joe Madureira, aki képregényrajzolóból lett a néhai Vigil Games kreatív igazgatója, elkezdte teaselni új és nem mellesleg videojátékos projektjét. A találgatások szerint a Battle Chasers című képregénye kap adaptációt.