Star Ocean: Integrity and Faithlessness

PlayStation 3, PlayStation 4

JRPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: tri-Ace
Visszatér a Square Enix JRPG-sorozata!
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

E3 2016: Launch traileren a Star Ocean 5

Észak-Amerikában június 28-án, nálunk három nappal később kerül a boltokba a Star Ocean: Integrity And Faithlessness. A Square Enix nem bízta a véletlenre, az E3 apropóján kiadta a launch trailert, és még egy karakterbemutató videót is.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.

Star Ocean 5 - a két királyság

A Square Enix két új trailert jelentetett meg a Star Ocean: Integrity and Faithlessnesshez, melyekben Planet Faykreed két királyságát ismerhetjük meg közelebbről.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Star Ocean 5 - harc és amit akartok

A Square Enix két kézzel szórja a friss kedvcsinálókat a Star Ocean: Integrity and Faithlessnessről. Most egy harcközpontú előzetest nézhettek meg két karakterbemutató videó mellett.

Júliusban jön az európai Star Ocean 5

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Star Ocean-saga ötödik felvonása, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, ami július 1-jén veszi be az európai boltok polcait. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadásokról is lehullt a lepel.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

Nyugaton is megjelenik a Star Ocean 5

A Square Enix a legutóbbi livestream keretében jelentette be, hogy lesz angol verzió a Star Ocean 5: Integrity and Faithlessnessből, noha a megjelenési dátum még kérdéses. Itt a legújabb sztoritrailer is.

Ropogós traileren a Star Ocean 5

Még egy kedvcsinálónk van a japán Jump Festa rendezvényről: alanyunk a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, amely a második és a harmadik rész története között játszódik majd. Már a videó alatt hallható talpalávaló se semmi.

Látványos képeken a Star Ocean 5

Igaz, csak 2016-ban jelenik meg a Star Ocean 5, azonban olyan kevés anyag jelent meg eddig a játékból, hogy mindennek örülni kell. Ezúttal egy nagy adag képet adott ki a Square Enix.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Bővített traileren a Star Ocean 5

A Tokyo Game Shown ugyan már kaptunk egy rövid trailert a Star Ocean 5-ből, most azonban megérkezett a bővített változata - így közel két percen keresztül mozog a játék.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

A Square Enix is elengedi lassan a régi konzolokat

Immár másfél éve van a piacon a PlayStation 4 és az Xbox One, így logikus döntés a kiadók részéről, hogy elengedik az előző generációt. Az E3 után a Shuichi Kobayashi, a Star Ocean 5 producere beszélt a váltásról.

E3 2015: Csak 2016-ban jön a Star Ocean 5

Legalábbis Európába. A Square Enix E3-as konferenciáján elárulták a fejlesztők, hogy Japánban még idén megjelenik a Star Ocean ötödik része, az Integrity and Faithlessness.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

Csodálatos képeken a Star Ocean 5

A Star Ocean ötödik felvonásakor még csak a Famitsuból kicsempészett, nem túl jó minőségű képeket tudtunk mutatni, ma viszont végre rendes képeken pózol a Star Ocean: Integrity and Faithlessness.

Frissítve: Készül a Star Ocean ötödik része

Az új Deus Ex mellett egy másik bejelentéssel is készült nekünk a Square Enix: bemutatkozott a Star Ocean ötödik része, ami kizárólag PlayStationökre fog megjelenni valamikor a jövőben.