Cities: Skylines - After Dark PC

A Cities: Skylines első kiegészítője, mely az éjszakai életre fókuszál.
1677596417

Három új játékot jelent be a jövő héten a Paradox

Egy kisebb bemutatóra készül a jövő hét folyamán a Paradox Interactive. Az már biztos, hogy bemutatkozik majd a Cities: Skylines készítőinek vadiúj játéka, de a meglévő stratégiák sem maradnak bővítmények nélkül.
1676271600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.
1536933660

Cities: Skylines - már Switchen is építkezhetünk

A tegnap éjjeli Nindento Direct során ugyan megemlítették a Cities: Skylines érkezését Switchre, ám amennyire váratlan, éppen annyira kellemes meglepetés, hogy a játék már a bejelentés pillanatától elérhető a játékosok számára.
1520596800

Ötmillió példánynál jár a PC-s Cities: Skylines

Szombaton ünnepli a harmadik születésnapját a Cities: Skylines, amely az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játéka. Erre bizonyíték, hogy a PC-s változat már túl van az ötmillió eladott példányon.
1518166803

Játssz hétvégén ingyen a Cities: Skylinesszal!

Titkon arról fantáziálsz, hogy dicső metropoliszokat húzol fel a semmiből a polgárok legnagyobb örömére? Akkor most mindezt ingyen megteheted, hiszen egészen vasárnapig ingyenesen játszható a Cities: Skylines.
1492788600

Megjelent az Xbox One-os Cities: Skylines

Ritkán jelenik meg konzolokra városépítős játék, most azonban a stílus jelenlegi legjobbját portolták Xbox One-ra. A megjelenést ünnepelve természetesen befutott a launch trailer is.
1491310800

Dátumot kapott az Xbox One-os Cities: Skylines

Bő két évvel a PC-s megjelenés után idén tavasszal Xbox One-ra is megjelenik az utóbbi idők legjobb városépítős játéka. A fejlesztők most leleplezték, hogy pontosan mikor is jön az átirat.
1489222800

Ingyenes DLC-vel ünnepel a Cities: Skylines

Két éve jelent meg a Cities: Skylines, azóta pedig már több mint három és fél millió példány fogyott belőle. A fejlesztők új ingyenes DLC-vel ünneplik a szép teljesítményt.
1487314825

Tavasszal jön Xbox One-ra a Cities: Skylines

A Paradox Interactive bejelentette, hogy a Cities: Skylines régóta várt Xbox One-os portja idén tavasszal érkezik. Ez a verzió már tartalmazni fogja az After Dark expanziót is.
1446134678

Cities: Skylines - After Dark teszt

Már idén ősszel kiegészítőt kapott az év egyik meglepetésjátéka, a Cities: Skylines. Az After Dark egy nagy hiányosságot, az éjszakai életet pótolja a játékból, valamint új épületeket és funkciókat is tartalmaz.