Die Young

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: IndieGala, Fejlesztő: IndieGala
Egy fiatal nő vagy, aki a Földközi-tenger egyik szigetén tér magához, ahol a kegyetlen helyiek törnek az életere. Vagy elmenekülsz innen, vagy fiatalon meghalsz...
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Ingyenes a Die Young DRM-mentes változata

Az IndieGala idén beszállt a játékfejlesztésbe is, első címe a jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Die Young. A srácok úgy gondolták, kijátsszák a kalózokat, így az év végéig ingyenessé tették a túlélőjátékot.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

Gameplay traileren a Die Young

Az IndieGala első saját fejlesztésű és kiadású játékában egy fiatal nőt irányítunk, aki csapdába esik egy mediterrán szigeten. A vérszomjas helyiek erednek a nyomába, így hősnőnk minden eszközzel a túlélésért küzd.

Die Young - halj meg, vagy húzz el a szigetről!

Egy fiatal nő vagy, aki a Földközi-tenger egyik szigetén tér magához, ahol a kegyetlen helyiek törnek az életere. Vagy elmenekülsz innen, vagy fiatalon meghalsz - a döntés rajtad áll! A Die Young egy brutális túlélőjáték lesz.