A Plague Tale: Innocence PC, PlayStation, Xbox

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.
1558022427

A Plague Tale: Innocence - Sean Bean verset szaval

Ugyan már megvásárolható a Focus Home Interactive és az Asobo Studio középkori Franciaországában játszódó kalandja, az A Plague Tale: Innocence, a marketingesek úgy gondolták, egy videót azért még elbírnak a rajongók.
1557759600

A Plague Tale: Innocence - befutott a launch trailer

A halálos pestisjárvány idején Amicia és Hugo csakis egymásra számíthatnak. A Plague Tale: Innocence története a fiatal testvérpár szívszorító kalandjait követi a fertőző patkányok és kegyetlen inkvizítorok sötét világában.
1557730800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Meglehetősen ütős hétre virradt a mai reggelen, ugyanis a következő napokban jócskán el leszünk eresztve izgalmas játékokkal; jön az őrült Rage 2, a pestissel támadó A Plague Tale: Innocence és még mesterlövészkedhetünk is.
1557144000

A Plague Tale: Innocence - videón a valódi szörnyek

A szörnyű pestisjárvány sújtotta Francia Királyságban nem csak a halálos kórt terjesztő patkányoktól kell óvakodnunk. Ezekben a nehéz időkben a legkegyetlenebb szörnyetegek olykor két lábon járnak.
1556863257

Íme, az A Plague Tale: Innocence lényege

Az Asobo Studios most egy jól összerakott gameplay bemutató keretében mutatja be az A Plague Tale: Innocence lényegét. A lopakodás és a patkányok kerülgetése lesz a főszereplő testvérpár legfőbb feladata.
1556629200

Ansel-támogatással jön az A Plague Tale: Innocence

Alig két hét van még hátra a játék megjelenéséig, melyről a mai napon hivatalosan is kiderült, hogy Nvidia Ansel-támogatással érkezik majd PC-re, konzolokon pedig remekül fogja kamatoztatni a erősebb típusok erőforrásait.
1556287228

A Plague Tale: Innocence - nyolc perc lopakodás

Vadonatúj, vágatlan nyolcperces előzetest kapott az A Plague Tale: Innocence, amiben azt nézhetjük meg, ahogy Amicia, a főhős igyekszik kijutni a patkányok és egyéb ellenségek sújtotta városból.
1555588800

Befutott az A Plague of Tale: Innocence gépigénye

A Focus Home Interactive végre hivatalosan is közzétette a 14. századi, pestisjárvány sújtotta Franciaországban játszódó akció-kalandjátékának gépigényét, mely szerencsére egészen barátira sikerült.
1551376816

Történetmesélős előzetesen az A Plague Tale

A májusi megjelenések sorát erősíti majd a Focus Home Interactive legújabb játéka, az A Plague Tale: Innocence, ami egy testvérpár patkányhordák és inkvizíció előli menekülését mutatja be.
1549558853

A Plague Tale: Innocence - a pestis gyermekei

Az Asobo Studios fejlesztői naplósorozatának legújabb epizódja az A Plague Tale: Innocence egy kulcsfontosságú elemére, a patkányhordára koncentrál majd. A kórt terjesztő rágcsálók jelentik a legfőbb veszélyt ránk.