Pokémon Quest Nintendo

1668236433

Online, interaktív Pokémon-galéria várja a látogatókat

A lassan 30 éves múlttal rendelkező franchise alkotói idejét látták annak, hogy a rajongók egy helyen megtekinthessék a Pokémon múltját.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1534165200

Komoly bevételt hoz a Pokémon Quest

Ismét tarolnak mobilon a zsebszörnyek. A Niantic Pokémon GO-jához hasonlóan free-to-play modellel operáló Pokémon Quest csak az első hónapban több mint 8 millió dollár bevételt hozott.
1530196247

Pokémon Quest - már mobilon is!

A kockakarakterekkel operáló free-to-play Pokémon Quest a Switch után a mobilokat és a tableteket is bevette. Az egyedi grafikai stílus bájos végeredménnyel kecsegtet, helyszínünk Tumblecube szigete.
1529952540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.
1529568037

A hónap végén landol mobilokon a Pokémon Quest

Az eddig Nintendo Switchre elérhető free-to-play Pokémon-játék hamarosan iOS-en és Androidon is napvilágot lát. Az akció-RPG már napra pontos dátummal rendelkezik mindkét platformon - a kattintás után el is áruljuk!
1528102803

Már egymillió letöltésnél jár a Pokémon Quest

Mindössze két napra volt szüksége a free-to-play Pokémon Questnek ahhoz, hogy több mint egymillió letöltésen legyen túl. A bázisépítésre, felfedezésre és harcra koncentráló anyag bizonyára szép pénzt termel a kiadónak.
1527701400

Új Pokémon-játékokat mutattak be

A The Pokémon Company kisebb Pokémon-lavinát zúdított a rajongókra. Ugyan nem a régóta várt switches RPG-t mutatták meg, ám a fanoknak nem lehet okuk a panaszra, két Pokémon-játékot jelentettek be, melyből egy már játszható is.