Remnant: From the Ashes

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Perfect World, Fejlesztő: Gunfire Games
A The Rootnak nevezett extradimenzionális lények szállták meg a Földet. Két másik társaddal kell megfékezned őket.
Értékelés: 8.0

Megvan az Epic Games Store mai ajándéka

Folytatódik az Epic Games Store karácsonyi ajándékozása. A harmadik napon a Remnant: From the Ashest tudjátok ingyen bezsákolni, de ahogy korábban, úgy most is érdemes sietni, mert holnap már új játékot kínál majd az Epic.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is jó okunk lesz arra, hogy a képernyőre tapadva hódoljunk a kedvenc hobbinknak. A lista élén a kicsinosított és felturbózott Mass Effect-kollekció áll majd, de a héten a sarkvidékre és a sherwoodi erdőbe is ellátogatunk.

Next-gen frissítést kap a Remnant: From the Ashes

Tegnap közölte a jó hírt a Gunfire Games, hogy jövő hét csütörtökön egy ingyenes update érkezik a Remnant: From the Asheshez, ami PlayStation 5-ön és Xbox Series-konzolokon is 60 fps-re tekeri fel a játék képfrissítését.

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a következő hónap felhozatalát.

Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amely a soulslike akciójáték eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyet kaptak a trailerben.

Launch traileren a Remnant: From the Ashes DLC-je

Tegnap az utolsó DLC-jével együtt megkapta a maga Complete Editionjét a Remnant: From the Ashes, aminek az örömére most érkezett egy rövid előzetes is a Subject 2923 kiegészítőről.

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Az aktuális heti akció azért is különleges, mert holnap délutánig ingyenesen bezsákolható a frissen megjelent Total War Saga: Troy - ha tehát érdekel az RTS-sorozat legújabb része, nem árt sietni!

Remnant: From the Ashes - új trailer a DLC-ről

Újabb előzetes érkezett a Remnant: From the Ashes utolsó DLC-jéről, a Subject 2923-ról, és vele együtt azt is megtudtuk, hogy mikor érkezik a kiegészítő. Szerencsére már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Remnant: From the Ashes - DLC a láthatáron

A Swamps of Corsus elnevezésű DLC-vel bővíti a Gunfire Games a Remnant világát. Az új küldetések és felszerelések mellett egy Survival játékmódot is kapunk, viszont a kiegészítő előbb jut el a PC-sekhez, mint a konzolosokhoz.

Egymillió felett jár a Remnant: From the Ashes

A Perfect World Entertainment és a Gunfire Games a Remnant: From the Ashes várható újdonságai mellett azt is bejelentette, hogy sikerült elérniük a kitűzött céljukat, és egymillió példányban eladni a játékot.

Remnant: From the Ashes - irány Leto laborja!

Komolyabb frissítést kapott a Gunfire Games Dark Souls-szerű játéka, a Remnant: From the Ashes, aminek keretein belül a finomhangolások mellett egy vadonatúj dungeont is meglátogathatunk.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

Máris kibővül a Remnant: From the Ashes

Habár alig néhány hete jelent meg a Gunfire Games kooperatív soulslike shootere, a texasi brigád máris újabb tennivalókkal toldja meg azt. Érkezik az Adventure Mode, később pedig kapunk egy új dungeont is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

A Gunfire Games és a Milestone is a THQ Nordicé

Folytatja a maratoni bevásárlókörútját a THQ Nordic, ezúttal a Darksiders III-at is jegyző Gunfire Games és a versenyjátékokban utazó Milestone akvizícióját jelentette be a kiadó.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Így kezdődik a Remnant: From the Ashes

Nyakunkon a Remnant: From the Ashes megjelenése, így itt az ideje, hogy többet is lássunk a játékmenetből. A mai videónak köszönhetően megtudhatjuk, hogy mi vár majd ránk, amikor elsőként elindítjuk a játékot.

Remnant: From the Ashes - a mocsár rémségei

A Remnant: From the Ashes újabb helyszíne kapott mozgóképes ízelítőt a minap, ezúttal egy kicsit sem barátságos mocsárral és annak rémségeivel ismerkedhetünk meg közelebbről.

A Remnant: From the Ashes világai

Rhom romba dőlt tájai után két további Remnant: From the Ashes-világról is lerántotta a leplet a Darksiders harmadik részét is készítő Gunfire Games. Ezúttal az emberiség főhadiszállása, a Ward 13 és a rejtélyes The Labyrinth mutatkozik be.